- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
Nekem a zenelejátszás jó, csak akkor akad, ha kezek lemenni a térképről. Viszont a headset-ek beszédhang-minőségére mindig panaszkodnak. Vödör, halk, szaggat. Mind. Az összes bt-m 4.x verziós. Útban van egy Tronsmart Pixie hangszóró, azzal is megnézem, hogy mit tud. Ha majd egyszer ideér...
-
Igen ez a szakadozás.Ez az amit az én huawei olcsó alap fülesem sosem csinál.Ellenben előtte egy még olcsóbb és gagyibb tronsmart füles ugyan ezt csinálta azért is cseréltem le.A sony fülesekről egyébként megvan a véleményem.Nekem kettő volt az elsőnek 3 hónap után némult el örökre a jobb oldala a másiknak meg 5 hónap után ment tönkre ugyan úgy a jobb oldala.Azóta nem is vettem sony fülhallgatót.Ettől függetlenül természetesen nem biztos hogy a hangszóró vagy a füles a rossz csak leírtam a tapasztalataimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Wise (ex-TransferWise)
- Bundle topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Energiaital topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest