Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaligula
tag
válasz
blueMerle #4765 üzenetére
Ez a "veszek mindjárt" amúgy is eltart nálam pár hétig. A lényeg, hogy ez a Huawei tabletben ezen az áron nekem abszolut bejött. Már eladtam az enyémet, és ár értékben feljebb lépni nem igen akarnék. Először okostelefont akartam, de a 7-es tab számomra használhatóbb, funkcionálisabb dolog. A media padon nem ics-van? bár számomra ez elég mellékes dolog.
-
válasz
blueMerle #4748 üzenetére
Főleg, hogy a fizetős appok nagyobb része 1000 Ft alatt van, emiatt én pl. szívesen megveszek havi 1-2 appot, ha tényleg megtetszik. A navigáció ami neccesebb árban van (full EU sygics 18 ropi, majdnem ennyiért legális IGO-s PNA-t csapnak az ember után), meg talán a tegrás fullhádé szemetek, ezek engem hidegen hagynak, kocsiba meg ott a Primo-s PNA, ezerszer jobb, mint ami androidra van.
Bár gondolom valakinél nyom a latba, hogy könnyű warezolni androidra, találkoztam már olyan készülékkel, amin több, mint ezer app volt fent, mert hát "ingyen" van. Úgy is működött a cucc...
-
Rabidsnail
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest