Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz #86973952 #4617 üzenetére

December 10. körül raktam tisztán fel a romot. Előtte szoftverből volt fent a B133

Lehet nem állt még be. B121-el nekem kevesebbet evett olyan érzésem vanm.

Lényeg, hogy akkor nem figyeltem, mert próbálgattam mindent. Éjjel nappa adat, wifi, stb stb.. Még NFC is. Ajtón belépve csk odatartottam, és bekapcsolt mindnent, Kocsiba ülve oda tartva kapcsolta a GPS-t. Melóhelyre érve rádió, net messenger stb
    Egyszer hagytam anyámnál a töltőt és már 50% on volt az aksi este, na akkor kilőttem mindent és még lazán ment másnap estig a teló, gyérebb net, gps használattal.
    Ezért nincs konkrét tapasztalatom.

Most hogy B133 van és kiéltem magam. Meg látva ti mennyit hoztok ki belőle, gondoltam utána járok nálam hogyan alakul. Ennek ellenére nincs panaszom, csak jó lenne tudni mit tudok kihozni belőle, ha véletlen olyan helyzetbe kerülök.

Más, de kapcsolódva.
    Lehetne arról is írni egy összefoglalót, aki ért hozzá és tud tesztelni, hogy az rendbe van, kilővőldözni appokat, meg autó kill időzítve, de mi az amit érdemes és mi az amit nem.
    Gondolok arra, hogy mik azok, amik ha tetszik ha nem, visszapakolják magukat, így betöltögetés miatt plussz energiát fogyasztanak, miközben ha futnak simán akkor nem esznek ennyit.

Pl play zene, könyv, game, ami rendszer app, autó be is tölti, de ha kifagyasztom, vagy menedzserrel nem engedem betölteni akkor nem is tölti.

DE pl most nézem, az időjárás bármit csinálok, akkor is ott van a memóriában. Hiába van teljes root-om, ki is lövi de visszarakja pár másodperc múlva. Akár van vidget kitéve akár nem. De még ha a vidgetes órát is leveszem akkor is vissza teszi.

Új hozzászólás Aktív témák