Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #4617 üzenetére
December 10. körül raktam tisztán fel a romot. Előtte szoftverből volt fent a B133
Lehet nem állt még be. B121-el nekem kevesebbet evett olyan érzésem vanm.
Lényeg, hogy akkor nem figyeltem, mert próbálgattam mindent. Éjjel nappa adat, wifi, stb stb.. Még NFC is. Ajtón belépve csk odatartottam, és bekapcsolt mindnent, Kocsiba ülve oda tartva kapcsolta a GPS-t. Melóhelyre érve rádió, net messenger stb
Egyszer hagytam anyámnál a töltőt és már 50% on volt az aksi este, na akkor kilőttem mindent és még lazán ment másnap estig a teló, gyérebb net, gps használattal.
Ezért nincs konkrét tapasztalatom.Most hogy B133 van és kiéltem magam. Meg látva ti mennyit hoztok ki belőle, gondoltam utána járok nálam hogyan alakul. Ennek ellenére nincs panaszom, csak jó lenne tudni mit tudok kihozni belőle, ha véletlen olyan helyzetbe kerülök.
Más, de kapcsolódva.
Lehetne arról is írni egy összefoglalót, aki ért hozzá és tud tesztelni, hogy az rendbe van, kilővőldözni appokat, meg autó kill időzítve, de mi az amit érdemes és mi az amit nem.
Gondolok arra, hogy mik azok, amik ha tetszik ha nem, visszapakolják magukat, így betöltögetés miatt plussz energiát fogyasztanak, miközben ha futnak simán akkor nem esznek ennyit.Pl play zene, könyv, game, ami rendszer app, autó be is tölti, de ha kifagyasztom, vagy menedzserrel nem engedem betölteni akkor nem is tölti.
DE pl most nézem, az időjárás bármit csinálok, akkor is ott van a memóriában. Hiába van teljes root-om, ki is lövi de visszarakja pár másodperc múlva. Akár van vidget kitéve akár nem. De még ha a vidgetes órát is leveszem akkor is vissza teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest