Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neonflake
tag
Na ehhez gratula
Nekem abszolút pozitívak az élmények, főleg a Google+ frissìtése, hogy megoldódott, meg szerintem gyorsabb a rendszer és jobb az érintő pontossàga. A Cpu Spy amit én is hasznàlok ilyenkor nagyon hasznos ha hirtelen merülsz, valami hàttérprogi jàratja a procit, ki kell szűrni. Örülök, hogy mint Telenoros Mate tulaj neked is sikerült, így màr nem lesz kétség ha kijön valami friss, nektek is menni fog. Mostmár csak a root hiányzik de azt én még nem igénylem
Majd ha esetleg a Cyanogenmod csapat ràtér a készülékre vagy valaki kernelt hekkel.Most nézem a képeden az egyéni verziót, ez az egyetlen eltérés. Ez tartalmazhatja a hálózàrat, meg az orszàgfüggő dolgokat (pl. NFC). De ez jó, hogy az szoftverfüggetlen, így egyszerűbb updatelni mindenkinek, nem beszélve arról, hogy nem kapsz előre telepítve a szolgàltatótol ezt-azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem abszolút pozitívak az élmények, főleg a Google+ frissìtése, hogy megoldódott, meg szerintem gyorsabb a rendszer és jobb az érintő pontossàga. A Cpu Spy amit én is hasznàlok ilyenkor nagyon hasznos ha hirtelen merülsz, valami hàttérprogi jàratja a procit, ki kell szűrni. Örülök, hogy mint Telenoros Mate tulaj neked is sikerült, így màr nem lesz kétség ha kijön valami friss, nektek is menni fog. Mostmár csak a root hiányzik de azt én még nem igénylem
Majd ha esetleg a Cyanogenmod csapat ràtér a készülékre vagy valaki kernelt hekkel.