- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
iPad 3 azért más kategória...Árban is.
Én már hónapokkal ezelőtt leírtam a 4 magos okstelók miatti félelmeimet. Szinte csont nélkül minden bejött. Aksi, optimalizálatlanság, hőelvezetés.
Egyiket se tudták megoldani, bár az S3 tényleg jó üzemidőket produkál, de ezen kívül...
Telerakták mindkét modellt szoftveres fícsörökkel, hogy eladható legyen, aztán a lagokra, RAM elfogyásra, és egyéb más lényegi optimalizációra magasról sz@rtak.Megvárom még az LG 4x-et, A Huawei Ascend D Quad XL-t, és talán még az új almát...Aztán utána döntök. Az eddigi összkép alapján nem túl szimpi nekem a 4 mag, de remélem ezek csak kezdeti szerencsétlenkedések a gyártók felől.
Laptop is kellene idén, de ha alma lesz a telefon, akkor iPad3-mat veszek mellé laptop helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Blue
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest