-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dozoo95
csendes tag
válasz
Balinov #3458 üzenetére
Igen, auto focusban. Iszonyat zajos, pedig nincs miért. :S Kíváncsi lennék, ha minden manuálisan be lenne állítva, hogy úgy mit produkál, nem tudom elhinni, hogy ilyen csúnya képet csinál maga a szerkezet, sztem itt szoftveresen keresendő a hiba. Ez olyan mint amikor ismerősöm vett D3100-es Nikont, nekem meg D5000-em van. Nekem már egy ideje megvolt a gépem, így már mindent magam állítgattam, vagy a legtöbbször P-be fotóztam, ismerősöm meg csak ismerkedett vele, így Auto-n fotózott, ami egy DSLR-nél igaz, alapból már nem szép dolog, aztán lőttünk egy-egy képet.A két gép egymás mellett volt.(D5000 P, D3100 Auto) és auto módba nem lett egy igazán szép kép, de P-be (ugyanúgy beállítva, mint nekem) meg talán kicsit szebb képet csinált.
:/
-
dozoo95
csendes tag
válasz
ForRedGlory #3432 üzenetére
Basszus, hogy lehetnek ilyen rondák a One-nak a képei? Amúgy a HTC HD2-es ugyan ilyen vagy jobb képeket csinál
Pedig az már idős telefon! A One képei olyanok amúgy, mintha szoftveresen beállítgatna minden szarságot, pl emeli az ISO-t az egekbe, meg a színkombinációt a fényesség miatt mélyebbre viszi. HTC fan vagyok és az is leszek szerintem, de a tesztek képei után ezek a képek elég nagy csalódást okoztak bennem. Most a HD2-es után a One a tervem, de hmm. Nagyon bánt. Lehet még 1 évet megmarad a jó öreg HD2, hátha addigra kiadnak valami összeszedettebb telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Borderlands 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
Állásajánlatok