-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodpaul
őstag
Egy barátomnak rendeltem Nillkin tokot, tegnap jött meg. Kicsit néztünk, amikor rátéve a telefonra lötyögött...
Kiderült, hogy a dupla SIM kártyás verzióhoz való (HTC One 802T). Tehát, ha rendeltek ebayről, nagyon figyeljetek oda, hogy európai verzióhoz (HTC One 801e) való tokot rendeljetek!
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megkérdezzem: van itt valakinek a dupla SIM-es verzió? Mert akkor van egy nagyon olcsón eladó Nillkin tokom...
Ha kell, privit kérek!
-
woodpaul
őstag
válasz
Ed Parker #9400 üzenetére
Egész nap gép előtt ülök, így nekem nem oly fontos, hogy a telefonom is berregjen mindig, ha jön egy email vagy FB értesítés. Emellett otthon van Nexus7 tabletem is, inkább azon böngészek.
Jó kérdés, minek... A korábbi telefonom (Samsung Galaxy S) lagolása mindig kiakasztott. Ez legalább pöpec, ha kézbe veszem. Szoftveresen és hardveresen, anyagminőségben egyaránt.
-
-
woodpaul
őstag
Megerősítem, a Nillkin tok valami iszonyat jó! Nekem 4 dollárért sikerült beújtani, ebay-es árverésen. De kb. 8 dollárért bárhol meg lehet kapni. Akinek nem szempont a telefon teljes védelme (azaz meg szeretné őrizni a telefon eredeti karakterét), annak ez a tökéletes választás! Nekem kb. 7 munkanap alatt megjött Kínából, meg is lepődtem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest