- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
BenHans #9917 üzenetére
Senki sem hibáztatott. Azért vettem meg mert jónak tűnt. Ha az elején gondjaim vannak már, biztos nem veszem meg, de amíg kiderül, hogy ez, meg az hiányzik, az idő. A program több "sebből is vérzik", a hiányos infókon felül ez a "trickle charge" bullshit is kellett. Feltöltöd full-ra, majd megmagyarázza miért hagyj fent egy Li-ion/Li-pol aksit a töltőn még 16 órát. Baromság. Csili-vili a cucc, egyelőre még marad, mert az optimalizálás része az jónak tűnik, bár nem tudom mennyit fogok nyerni vele 1 feltöltési ciklus alatt.
-
BenHans
addikt
válasz
BenHans #9917 üzenetére
Bocs lejárt a szerkesztésem.
Ha nem gsam de kell az a funkció akkor [greenpower] (ebből tutira van ingyenes mielőtt még fizetni kéne). Én most fogom feltenni, wakelock detectorral együtt,, mert most nekem is optimalizálni kell a HOX fogyasztását, mert éjszaka sync off, és adtakapcsolat off mellett merült 9óra alatt 5%-ot és utána ahogy bekapcsolt a kijelző és megnéztem a mailjeimet hirtelen még 4%-ot.
Ez a green power kompatibilis elvileg a cerberussal, csak még nem tudom hogy ez miben merül ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest