Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
hú, basszus ez egy kicsit össze van keverve, de akkor így csinálom!
egy dolog nem tetszik, az a beállításokban a piros "ikonok", viszont az alap piros szín és az ikonok is nagyon jól néznek ki.....szerintem.
ezt nem lehet valahogy összehozni, hogy a gyári kinézet legyen a beállításokban viszont az ikonpack az a viper legyen?
néztem a letölthető ikonpack-okat, viszont azok között nem találtam azt amivel "kijön" a rom.a kernelt mindjárt megnézem.
csak megjegyezném, hogy nekem ez a twrp recovery nem adja.
csináltam egy nandroid backup-ot a gyári rendszerről -elvileg - de nem tehető vissza, azt sem tudom hol van.
számomra a jó kis régi, bevált cwm sokkal áttekinthetőbb.
szóval azt is lecseréltem ....a retro verzsönre....
egyébként nagy köszönet mumk1 fórumtársnak, aki önzetlenül segített az s-off, ban és a recovery feltételében!

Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő