Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
ez alapján jónak tűnt, de érdekes. Mert azt vettem észre, hogy ha pl úgy fogom a telefont hogy esetleg egy másik ujjam hozzáérhet a vhol a képernyőhöz akkor nem érzékeli ott ahol valóvan tevékenykedni szeretnék. Biztos hülyén fogalmaztam meg, de arra gondolok, hogy esetleg a multi touch zavarja össze az egyes appokat vagy nemtom.
A másik amit megfigyeltem, hogy Vonaton az utazás alatt 95%-ban nincs vagy eszméletlen lassú a mobilnet, először arra gyanakodtam, hogy biztos a trénornak szar a lefedettsége, de ismerősöm aki velem szokott utazni kb gond nélkül fb-zik egész úton, egy Ace3-al és ő is a kékeknél van.
-
GyureX
tag
Csak egy ket pelda: link, vagy itt, ahova innet iranyitottak: . XDA-n is olvastam valamelyik topicban, de most nem akarom felturni erte.
A security flag alatt a tampered jelolest erted bootloaderben? Mert az nincs, meg nem is volt, de ha lett is volna, eltuntetheto. Szerintem ami fontos, hogy ne tampered, unlocked vagy relocked legyen.
Persze igazad van abban, hogy valoszinu s-onnal jon vissza, meg jobb a bekesseg. En megprobaltam igy, majd kiderul. Ha megjon a telo, ugyis megirom. Annak orulnek a legjobban, ha a hazat is kicserelnek mint peldaul az elso linkben szereplo uriembernel is, es olyan lenne mint uj koraban. Az s-on se zavarna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest