Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Én mostani generációs snapdragont várok bele, 1.2-1.5 GHz -est, szerintem felesleges aggódni hogy kevés lesz a proci, használat közben nem fogod észrevenni hogy lassabb lenne mint a nagy testvér (így is kb 1.5-2* olyan gyors mint az sgs2 procija ), egy program megnyitasahoz egy magot használ, a másik az jó a hatterfolyamatoknak, szóval a négy mag szvsz felesleges egy mobilba, a felületet pedig a GPU gyorsítja
még egy egymagos is lehet igen gyors (lásd nexus s jb ), a lényeg inkább az optimalizacio
a One -ba is elég lenne a ketmagos, csak ugye full extrás kellett hogy legyen
nekem ez az. m4 jobban bejön mint a One, picit biztos olcsóbb lesz (20-30%-kal), tetszik a kompaktabb méret is
a kamera pedig inkább való ebbe, a zaszloshajoba jobbat kellett volna, szóval jobban passzol bele ez a 4mpixel ultrapixel a gyengébb modelbe
meretileg pedig a galaxy s1 lesz kb, talán egy kicsit keskenyebb és vékonyabb erzetre, ugye van egy markáns kromkeret a jó öreg sgs-en
egy ilyen m4-re szívesen lecserelnem...
a One az kicsit nagy, nem kell nekem kis tablagep a zsebembe, viszont egy kicsinyített változata, az pont jó lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő