Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Én mostani generációs snapdragont várok bele, 1.2-1.5 GHz -est, szerintem felesleges aggódni hogy kevés lesz a proci, használat közben nem fogod észrevenni hogy lassabb lenne mint a nagy testvér (így is kb 1.5-2* olyan gyors mint az sgs2 procija ), egy program megnyitasahoz egy magot használ, a másik az jó a hatterfolyamatoknak, szóval a négy mag szvsz felesleges egy mobilba, a felületet pedig a GPU gyorsítja
még egy egymagos is lehet igen gyors (lásd nexus s jb ), a lényeg inkább az optimalizacio
a One -ba is elég lenne a ketmagos, csak ugye full extrás kellett hogy legyen
nekem ez az. m4 jobban bejön mint a One, picit biztos olcsóbb lesz (20-30%-kal), tetszik a kompaktabb méret is
a kamera pedig inkább való ebbe, a zaszloshajoba jobbat kellett volna, szóval jobban passzol bele ez a 4mpixel ultrapixel a gyengébb modelbe
meretileg pedig a galaxy s1 lesz kb, talán egy kicsit keskenyebb és vékonyabb erzetre, ugye van egy markáns kromkeret a jó öreg sgs-en
egy ilyen m4-re szívesen lecserelnem...
a One az kicsit nagy, nem kell nekem kis tablagep a zsebembe, viszont egy kicsinyített változata, az pont jó lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest