Hirdetés
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Bdanyy
üzenetére
Hát, sajnos már azt is b.szhatom, ki lett dobva a tok..
Visszaküldtem még tavaly angliába keresztanyámékkal, gondoltam majd visszaküldik ahova kell, onnan egyszerűbb, mert onnan lett rendelve. Aztán csak amcsi címet találtam, mondtam, hogy akkor hagyjuk a francba..
De lehet akkor teszek még egy próbát vele. Csak nem akartam havonta rendelni 15 euróért tokot...
Neked milyen színű van? Nekem fehér volt az ezüst Oneon, az tetszett, csak állítólag sárgul, amit nem volt időm megtapasztalni.. Nem tudom, a fekete hogy mutathat rajta.Lehet azért kapni még "rendes" fülest is, nem csak iem-et, bár nem olyan sokat. A Bose-nak (is) van egyébként egy kb a kettő közötti kialakítású cucca, az nem tűnik rossznak, csak az meg drága..
A TDII-höz viszont járt ilyen szivacs dugasz is, nekem az bejött, többi nekem is kiesett..#27390 doggie: Akkor lehet tényleg teszek mé. egy próbát, hátha mostmár nem hullik szét.. Ez már inkább a 3.0, az el ső szériát eleve elcseszték, nem hagyták ki a helyet az infrának. Utána hamar jött a "javított", az meg szétvált..
#27392 Ununquatrium: Szerintem az nem nekem, de egyébként egyetértek..

Jah és telefonról voltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Visszaküldtem még tavaly angliába keresztanyámékkal, gondoltam majd visszaküldik ahova kell, onnan egyszerűbb, mert onnan lett rendelve. Aztán csak amcsi címet találtam, mondtam, hogy akkor hagyjuk a francba..