Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- rx 9070 xt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Zirowe
üzenetére
Félreolvastam...
A készülék ház cserét indokolatlanul kizárt hogy megteszik. Fényezés hibája miatt biztos, mert ezzel a hibával ők is tisztában vannak, és javítani nem lehet.
El kell gondolkodni mikor és mivel adod be, mert 30 nap környéke mire visszakapod, és ha nem volt jogos, akkor még értelme sem volt.
Az enyém tuti cserélve lesz, de még én is várok vele. 1 pixel hibám van, ami lényegében észrevehetetlen helyen van, illetve a keret is meg van kopva 1mm-en. Ha jövő ilyenkor adom be, még akkor sem leszek semmiről lekésve, és a felhasználói élményben, használatban, és esztétikailag jelenleg nem okoz gondot.(#13412) Edenyke
Ha kopott, akkor lehet maguktól cserélni fogják itt is. Ez csak hozzáállás kérdése. De erre szerintem apellálni nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A készülék ház cserét indokolatlanul kizárt hogy megteszik. Fényezés hibája miatt biztos, mert ezzel a hibával ők is tisztában vannak, és javítani nem lehet.