Hirdetés
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgab83
csendes tag
válasz
llaszlo #24942 üzenetére
Okok. Köszi. Most már legalább tudom, hogy nálam van a hiba. Lehet tesztből visszarakom a gyári rootolt desire romot, hogy azzal is csinálja-e. Ha igen, akkor nem tudom, hogy mit csináljak. De thx. Ha esetleg még tudnátok mondani egy videó felvevő progit, azt megköszönném :-D
-
kgab83
csendes tag
Köszi a gyors választ, de sajnos így sem jó. Setcpu-val performance módba rakom. 1190 Mhz-n ketyeg, de a videófelvétel hangja még mindig sokat csúszik :-( Pedig a felbontást is visszavettem ratyira... Nincs esetleg egy ilyen kamera progi? Mert azt szívesen tesztelném, hátha azzal nem csinálja.
-
kgab83
csendes tag
Szevasztok!
Ezt a kérdést már több fórumban feltettem (itt is, de nem kaptam választ). PZoley féle HD-ROM-ot használok (HD-ROM-FN-V5.0/ V5.1-1.84.62.2-data2ext++). Nagyon meg vagyok vele elégedve, de van egy problémám. Amikor videót veszek fel, a hang mindig elcsúszik a képtől. Eddig az összes HD-ROM produkálta ezt, pedig már volt fent egypár. Nekem Fontosabb lenne, hogy tudjak rendes hanggal videót készíteni, mint a HD felbontás. Másnál is jelentkezett már ez a probléma? Ha igen, akkor mi a megoldás? Ha van egyáltalán. Vagy van e esetleg valahol egy jó videófelvevő program, ami nem produkálja ezt a hibát? Bocsánat, hogy még egyszer megkérdeztem, de nagyon szeretném megoldani ezt. Előre is kösz :-)
-
kgab83
csendes tag
Szevasztok!
Csak egy kérdésem lenne. Egy Pzoley féle HD rom van fent a Desire-n. HD-ROM fn v3.2 data2extended+ Már volt fent több Pzoley féle HD rom is, és nagyon meg vagyok elégedve velük, de egy problémám mindig volt vele. A videót szépen felveszi, de a hang mindig csúszik. Akármilyen felbontásban veszek fel... Ez minden HD rommal problémám volt. Nem tudom van e erre esetleg valami megoldás. Ha igen, és valaki leírná, annak nagyon tudnék örülni :-D A másik problémám, ami most jutott eszembe, teljesen más. Nemrég utánanéztem, de csak fél megoldást találtam rá. Az ékezetes betűket több sms-ben küldi el a teló. Azt olvastam, hogy ezzel per pillanat nem nagyon lehet mit kezdeni, de lehet azóta már valaki kitalált valami jót. Előre is köszi a segítséget. Egyébként meg köszi szépen a munkádat Pzoley. Nagyon hálás vagyok, mert marha sokat melózhatsz te ezekkel a romokkal, amiket mi használunk. thx!!!
-
kgab83
csendes tag
Simán a saját gépből formatálja, és a Minitoolból is sikerül, de több partíciót nem sikerült még. Megpróbáltam többször. Alapból FAT32-n van. Delete, aztán create: FAT32 primary olyan 6.5gb, aztán ext3 primary kb 1gb. Végigcsinálja, de amikor kész van, akkor visszaugrik FAT32-re az egész. Megpróbálom valami másik eszközzel is. THX a segítséget
-
kgab83
csendes tag
Nem kell adapterbe dugni, mert ez alapból csak micro-sd-t olvas, és sajnos nincs rajta lock. Másolni gond nélkül tudok rá. Megpróbálom valami másfajta olvasóban particionálni, de nem tudom miben. Van itthon egy samsung sg5230-as. Esetleg működhet, ha abban akarom megformázni, vagy felejtsem el?
-
kgab83
csendes tag
Köszi szépen a gyors választ :-D Megnéztem, de nem találtam rajta lock-kapcsolót. Ez nem is adapter, hanem kártyaolvasó. Lehet, hogy az olvasóval van a gond?
http://www.bluechip.hu/termek/kingston-microsd-usb-2-0--fcr-mrg2-#ismertetoÉn már nem tudom. Újraraktam a Minitoolt is. De ugyanazt produkálja. Egyébként működik, és a gép is látja. Nem tudom mi lehet a hiba.
-
kgab83
csendes tag
Szevasztok.
Vettem egy 8gb-s sd kártyát, és szeretném átmenteni a dolgaimat a mostani, 4gb-s gyári kártyáról, az újra. PZoley féle data+sd-s HD romot használok. Ez két partíciós. Egy FAT32-es nagyobb(a tárhelynek), és egy ext3-as partíció a rendszernek. Sajnos elromlott a kártyaolvasóm, és vettem egy másikat. Megpróbáltam Minitools-ban megformázni (eddig mindig sikerült, minden alkalommal), de most nem. Beállítottam egy 6.5gb-s FAT32-t, és egy 1gb-s ext3-at. Elindul, végigmegy a csík. Látszólag megcsinálja az egészet, de ahogy végez, rögtön visszaugrik az alap FAT32-es 7.6gb-ra, és úgy viselkedik, mintha nem történt volna semmi. Másnak is volt már ilyen problémája? Van esetleg olyan kártya, amin nem lehet ext3-as partíciót létrehozni? Vagy a kártyaolvasóban van a hiba? Eddig mindig ment. Esetleg telefonban nem lehet formázni? (Ha nem is a Desire-ban, hanem mondjuk más itthoni telefonban, azt használva kártyaolvasónak?) Előre is köszi :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Háztartási gépek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest