Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz .volkovy. #51 üzenetére

.volkovy. & Bermi

Természetesen ki lehet engem kiáltani faszfejnek, ettől még a felvetett probléma nem távozik, de mondjuk nem az én gondom.

A személyeskedésért cserébe némi helyretétel: magyarosítás az az, amikor valamire szalonnát vagy betyárbajszot tesznek. A fent tárgyalt téma meg magyarítás, esetleg honosítás, lokalizálás.

dark_hmz: Konkrétan nem, mert már több, mint egy éve túladtam a játékon. Arra emlékszem, hogy a növények nevei voltak pl. ilyenek, de ezt írtam is. A dilettantizmust meg azért írtam, mert ezekhez a dolgokhoz nem elég az, hogy valaki tud pölö angolul, és nagyon lelkesen lefordít valamit. Illetve lehet azt is, csak nem illik érte pénzt kérni.

Én még mindig jelen fiatalságról beszélek (főleg, mivel én az oktatás témájától kezdtem a bulit), szóval megkérnélek, hogy ennek fényében kezeld az analfabétizmusra tett megjegyzésemet. Minimális kisebbségtől eltekintve igenis reális, amit mondok.

De általában akinek valami nem szükséges, annak nem is fáj a hiánya, ergo nem értem a védekezést és ellenállást... :F

Új hozzászólás Aktív témák