Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
igali
tag
Ti használjátok/ működik rendesen a Smartcare (Beállítások- Inteligens aszisztens helyen lehet bekapcsolni)?
Egész pontosan az ingázásra gondolok. Nekem azt valamiért nem tanulja meg (beállítottam már busszra és autóra is, de semmi.) Mobilnet mindig bekapcsolva, és igen gyakran a GPS is. Már elég sok idő tellett el, és még mindig nem lett okosabb.
Nem életbe vágóan fontos, tudom hol van a melóhelyem meg az otthonom, de ha már ilyen opció, akkor működhetne.Másik kérdésem:
Valaki használta már az NFC-t fizetésként? Pl dohányboltban működik? Milyen alkalmazásra, beállításra van szükség?Honor 7 PLK-AL10
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- AM 5 lapok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest