Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz hypno skate #92 üzenetére

Audió CD formátumokról volt szó, hogy ha vannak szabványtól jobb minőségű formátumok, azokat is le tudja-e játszani a mezei lejátszó, pl SACD-t. Erre konkrétan leírod, hogy: "És nem tudja az összeset lejátszani minden lejátszó. Nekem pl. van egy Philips CD482 típusú egyébként nagyon szép hangú lejátszóm, ami az írott (nem gyárban préselt) audio CD lemezeket kizárólag akkor játssza le, ha maximum 4X sebességgel, egyszer írható lemezre írták őket. Az újraírható lemezen lévő és a tömörített zenéket meg sehogy." És ezek után erre a szövegre hivatkozva közlöd, hogy Te nem írtál egyszer sem a lejátszód sebességéről. Te nem vonod össze a formátumokat az olvasó sebességével. Konkrétan belekevered a tömörített hangokat, és a lejátszó sebességét is, amiknek semmi köze a formátumhoz, és erre hivatkozva állítod az ellenkezőjét, és még én értelmezzem... Miközben én is azt beszélem, hogy semmi köze nincs egymáshoz. Szóval te azt is tagadod, hogy köze van, meg azt is, hogy nincs. Közölted, hogy az, hogy a te lejátszód csak a 4X-en írt CD-t olvassa be, az bizonyíték arra, hogy nem tudja beolvasni az SACD-t, vagy egyéb formátumot se. Aztán közlöd, hogy te nem vontál összefüggést ezekkel a dolgokkal, de úgy van. :D

Új hozzászólás Aktív témák