Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Augusztusi hardverszuflé
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Belvaros
tag
Akkor a pusztán mázlit még két ismerősömre is ráfoghatod, mindketten ugyanezzel a külső dobozzal használják a 2.5''-ös vinyóikat, egyikük kettőt is (40/4200 és 80/4200) és sosem használták a plussz kábelt. Vajon miért...? :U
Nem tudom mire írtad ezt: ''ráadásul vannak már 5400 és 7200 rpm-es 2,5'' vinyók is.
amikor én már előtted leírtam ezt: ''Mindenesetre szerintem a plussz kábel csak nagyobb forulatszám esetén szükséges''.
Valószínűleg az összes ilyen keretet tervező cég minden mérnöke teljesen hülye (mert ugyebár szívatásból tesznek rá második USB-s vagy PS/2-es tápkábelt), csak itt a PH! fórumában vannak nagyon okos emberek...
Azt hiszem ezt a fentebb említett idézettel már megválaszoltam, így most nem írom le még egyszer :). Ugyanakkor meg kell kérjelek, hogy ne minősíts/sértegess, én mindössze a közvetlen és közvetett tapasztalataim alapján cáfoltam egy olyan állításod, amit Te mint készpénznek vehető tényt írtál le.
Mi nem fedi a valóságot?
Ez: Egyszerűen az USB port max. leadott teljesítménye nem éri el a HDD névleges maximális teljesítményigényét.
Végül pedig a 700mA+ -ról:
Hitachi 4200-as HDD-hez tartozó adatok:
Felpörgés alatt: 450mA
Üresjáratban: 100mA
Aktív üresjáratban: 150mA
Keresés alatt: 340mA
Olvasás/Írás alatt: 350mA
Standby módban: 30mA
Sleep módban: 20mA
Az 5400-as és 7200-as HDD-k már valóban jócskán meghaladják ezeket az értékeket, de én 4200-asokról beszéltem és nem a gyorsabbakról, vili? :P
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Lightyear - befektetési app
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest