Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Belvaros

tag

válasz erdoke #23 üzenetére

Akkor a pusztán mázlit még két ismerősömre is ráfoghatod, mindketten ugyanezzel a külső dobozzal használják a 2.5''-ös vinyóikat, egyikük kettőt is (40/4200 és 80/4200) és sosem használták a plussz kábelt. Vajon miért...? :U

Nem tudom mire írtad ezt: ''ráadásul vannak már 5400 és 7200 rpm-es 2,5'' vinyók is.
    amikor én már előtted leírtam ezt: ''Mindenesetre szerintem a plussz kábel csak nagyobb forulatszám esetén szükséges''.

Valószínűleg az összes ilyen keretet tervező cég minden mérnöke teljesen hülye (mert ugyebár szívatásból tesznek rá második USB-s vagy PS/2-es tápkábelt), csak itt a PH! fórumában vannak nagyon okos emberek...

Azt hiszem ezt a fentebb említett idézettel már megválaszoltam, így most nem írom le még egyszer :). Ugyanakkor meg kell kérjelek, hogy ne minősíts/sértegess, én mindössze a közvetlen és közvetett tapasztalataim alapján cáfoltam egy olyan állításod, amit Te mint készpénznek vehető tényt írtál le.

Mi nem fedi a valóságot?

Ez: Egyszerűen az USB port max. leadott teljesítménye nem éri el a HDD névleges maximális teljesítményigényét.

Végül pedig a 700mA+ -ról:

Hitachi 4200-as HDD-hez tartozó adatok:
    Felpörgés alatt: 450mA
    Üresjáratban: 100mA
    Aktív üresjáratban: 150mA
    Keresés alatt: 340mA
    Olvasás/Írás alatt: 350mA
    Standby módban: 30mA
    Sleep módban: 20mA

Az 5400-as és 7200-as HDD-k már valóban jócskán meghaladják ezeket az értékeket, de én 4200-asokról beszéltem és nem a gyorsabbakról, vili? :P

Aktív témák