Aktív témák
-
engusz
veterán
[L]http://www.ocworkbench.com/2004/gigabyte/3DRocket-ProCooler%20PCU22-VG/p1.htm[/L] - Itt egy cikkecske.
-
Horbal
őstag
válasz
andorpapa #12 üzenetére
Oké elhiszem, hogy jól hűt, de amíg van alternatíva addig szvsz nem rúg labdába...
Gondolok itt a zalmanra, vagy sb III-ra...
Én vallom azt a nézetet (gépész écsapámtól ragadt rám) miszerint: ha egy szerkezet szép az általában jó is (mechanikus szerkezetekre kell gondolni)... -
-SeveN-
aktív tag
válasz
andorpapa #12 üzenetére
En a mai napig a vorosrez verziot hasznalom. Arrol tudok velemenyt mondani.
Alacsony fordulaton csendes, 48 fok alatt tart idleben egy barton2500@3200
Magas fordulaton betyarosan hangos (elb@szott sipolo hangorkan), viszont tobb oran keresztul burn-olva is max 53 fok.(atlagos szobai homerseklet mellet persze) -
-
Horbal
őstag
Hát szvsz a gigabájtnál valami félrecsúszott a vincseszter-katedrálban, én láttam az előző ilyen tornyukat, kb mint pakson a reaktor felett a torony úgy fest alaplapra szerelve, igen gáz...
Tesztet azért szívesen olvasnék róla, hátha mégis...így alapból a hideg ráz tőle, hogy stílusos legyek:( -
Alkarcsont
senior tag
Miért jó az nekünk (ill. a kondenzástoroknak), hogy a légáram egy részét a CPU mellett található alkatrészekre (kondenzátorokra stb.) juttatja :F
-
Alkarcsont
senior tag
Miért jó az nekünk (ill. a kondenzástoroknak), hogy a légáram egy részét a CPU mellett található alkatrészekre (kondenzátorokra stb.) juttatja :F
-
Bagoly
senior tag
Írhatod egyszerűen csak azt is, hogy ELSŐ (vagy első komment).
Nehogy azért maradj le róla, mert még fogalmazol.....:C
Néha komolyan nem értem, hogyan tudsz ilyen semmitmondó hülyeségeket bepostolni. Na most így egymás közt: ezek a plussz egy hozzászólásszám miatt fontosak, vagy hogy mindenki láthassa, hogy te már elolvastad a hírt?:U
[Szerkesztve] -
polika
senior tag
majd ha láttunk teszteket, árat akkor esetleg ér vmit a dolog, feltéve ha mo-n is kapható a cucc 1-2 éven belül :P
-
ciao
senior tag
LGA775 tokozású Intel Pentiumokhoz nem 4 tüskés a proci hürő csatlakozó? a képen nem látok ilyet sem átalakítót, hogy lehessen a 3 tükés alaplapokhoz is használni :(
-
twollah
nagyúr
A kepek alapjan eleg magas a huto.
Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kutya topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest