Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
engusz
veterán
[L]http://www.ocworkbench.com/2004/gigabyte/3DRocket-ProCooler%20PCU22-VG/p1.htm[/L] - Itt egy cikkecske.
-
Horbal
őstag
válasz
andorpapa #12 üzenetére
Oké elhiszem, hogy jól hűt, de amíg van alternatíva addig szvsz nem rúg labdába...
Gondolok itt a zalmanra, vagy sb III-ra...
Én vallom azt a nézetet (gépész écsapámtól ragadt rám) miszerint: ha egy szerkezet szép az általában jó is (mechanikus szerkezetekre kell gondolni)... -
-SeveN-
aktív tag
válasz
andorpapa #12 üzenetére
En a mai napig a vorosrez verziot hasznalom. Arrol tudok velemenyt mondani.
Alacsony fordulaton csendes, 48 fok alatt tart idleben egy barton2500@3200
Magas fordulaton betyarosan hangos (elb@szott sipolo hangorkan), viszont tobb oran keresztul burn-olva is max 53 fok.(atlagos szobai homerseklet mellet persze) -
-
Horbal
őstag
Hát szvsz a gigabájtnál valami félrecsúszott a vincseszter-katedrálban, én láttam az előző ilyen tornyukat, kb mint pakson a reaktor felett a torony úgy fest alaplapra szerelve, igen gáz...
Tesztet azért szívesen olvasnék róla, hátha mégis...így alapból a hideg ráz tőle, hogy stílusos legyek:( -
Alkarcsont
senior tag
Miért jó az nekünk (ill. a kondenzástoroknak), hogy a légáram egy részét a CPU mellett található alkatrészekre (kondenzátorokra stb.) juttatja :F
-
Alkarcsont
senior tag
Miért jó az nekünk (ill. a kondenzástoroknak), hogy a légáram egy részét a CPU mellett található alkatrészekre (kondenzátorokra stb.) juttatja :F
-
Bagoly
senior tag
Írhatod egyszerűen csak azt is, hogy ELSŐ (vagy első komment).
Nehogy azért maradj le róla, mert még fogalmazol.....:C
Néha komolyan nem értem, hogyan tudsz ilyen semmitmondó hülyeségeket bepostolni. Na most így egymás közt: ezek a plussz egy hozzászólásszám miatt fontosak, vagy hogy mindenki láthassa, hogy te már elolvastad a hírt?:U
[Szerkesztve] -
polika
senior tag
majd ha láttunk teszteket, árat akkor esetleg ér vmit a dolog, feltéve ha mo-n is kapható a cucc 1-2 éven belül :P
-
ciao
senior tag
LGA775 tokozású Intel Pentiumokhoz nem 4 tüskés a proci hürő csatlakozó? a képen nem látok ilyet sem átalakítót, hogy lehessen a 3 tükés alaplapokhoz is használni :(
-
twollah
nagyúr
A kepek alapjan eleg magas a huto.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest