Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• erdoke

titán

válasz HookR #27 üzenetére

1. Igazad van, feltételezés volt, ezt a -hat használatával nem is próbáltam rejtegetni.
    1.b. Ez az elfordítás azért kicsit sántít, hiszen a one step az ''ezer éve'' kapható PC3500-hoz passzolna. Ez egyébként lényegtelen, ne vitázzunk.
    1.c. Továbbra sem látom a válaszodban 4 ns előnyét, hiszen ott 500 MHz garantált DDR, nem 466.
    2. Az ár válasz az előnyre. Ha olcsóbban tudja adni kb. uazt a tudást, akkor olcsóbban tudja előállítani, ez pedig pure technológiai előny.

Platinum Copper-t nem viccnek szántam, visszahelyezve az eredeti szövegkörnyezetbe... továbbra sem értem. Platina és réz ötvözet? Vagy jól csengő márka-duma rossz helyen?

UI: Mely közléseim forrásaira vagy kíváncsi? Egyiket sem az ujjamból szoptam, ahhoz kevés vagyok hardverileg. Asszittem, nem tudományos folyóiratba írok, de ezután majd jobban figyelek.:D

UUI: Lehet, hogy nehezen hihető, de nem vagyok nagyobb híve a TwinMOS-nak, mint a GeIL-nek v. az OCZ-nek. Csak nem elég vastag a tárcám az utóbbiakhoz. Sőt még a Kingston HyperX és a Corsair 1-2 modulja is teccene... (:)))

Új hozzászólás Aktív témák