- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Socket AM4
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
1. Igazad van, feltételezés volt, ezt a -hat használatával nem is próbáltam rejtegetni.
1.b. Ez az elfordítás azért kicsit sántít, hiszen a one step az ''ezer éve'' kapható PC3500-hoz passzolna. Ez egyébként lényegtelen, ne vitázzunk.
1.c. Továbbra sem látom a válaszodban 4 ns előnyét, hiszen ott 500 MHz garantált DDR, nem 466.
2. Az ár válasz az előnyre. Ha olcsóbban tudja adni kb. uazt a tudást, akkor olcsóbban tudja előállítani, ez pedig pure technológiai előny.
Platinum Copper-t nem viccnek szántam, visszahelyezve az eredeti szövegkörnyezetbe... továbbra sem értem. Platina és réz ötvözet? Vagy jól csengő márka-duma rossz helyen?
UI: Mely közléseim forrásaira vagy kíváncsi? Egyiket sem az ujjamból szoptam, ahhoz kevés vagyok hardverileg. Asszittem, nem tudományos folyóiratba írok, de ezután majd jobban figyelek.
UUI: Lehet, hogy nehezen hihető, de nem vagyok nagyobb híve a TwinMOS-nak, mint a GeIL-nek v. az OCZ-nek. Csak nem elég vastag a tárcám az utóbbiakhoz. Sőt még a Kingston HyperX és a Corsair 1-2 modulja is teccene... ()
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest