- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
ricsik
őstag
Jó ötlet :DDD
-
telcom
tag
Igy az alkatrészek a házban nem félnek a sötétben. :t
-
Cane
őstag
A sok szines kis ledecskével olyan karácsonyi fílinget lehet létrehozni.
:)) :) :DDD :DD:D :((( :(( :( ;] :o :O :t :P -
toeri
aktív tag
válasz
andorpapa #14 üzenetére
Nem a fenét! (15 Ft-os led-en kb. 15 Ft-ot lehet keresni, csak az eloszlás a kérdéses. A gyártóé a legkisebb rész, az mindig tuttti.)
Amúgy az akármillen társadalomhoz valóban nincs köze, csak az őőőőrülethez.
1xűbben szólva: ''Ááááááááá - placcs.'' (Idézet a tudjátokhonnan.) :)) -
andorpapa
őstag
válasz
gericooper #13 üzenetére
De itt hol keltenek igényt a ''hozzáértők''? Itt senki sem keres semmit, nincs haszon, mert a 15 forintos LED-en sem a kereskedő, sem az importőr, és tulajdonképpen szinte senki sem keres túl sokat. Ráadásul egy ilyen ötlet hatására nem nő meg túlságosan a nemzetközi LED vásárlás. A LED-es ventikre már igaz, hogy ''fogyasztói társadalom'' (bár szerintem baromira közhelynek számít ma már ez a kifejezés), itt viszont semmi extra, valakinek beugortt ez az ötlet, megosztotta a világgal, mi meg veletek, de ettől még senki sem fog meggazdagodni, csak azok a tajvani cégek, akik (fogadni is merek) 2 hónapon belül kivitelezik tömegtermelésben is a cuccot.
Szerintem zárjuk le ezt a ''fogyasztói társadalom'' témát, mert alapvetően nem erről szól a hír és a hozzá tartozó topic. -
Den
veterán
válasz
gericooper #9 üzenetére
ja, ahogy mumus is írta, itt most (kivételesen :) ) nem akarnak semmit ránksózni, ez csak egy ötlet, hogy hogyan lehet fillérekből, egyszerűen egy látványos modot csinálni.
-
mumus
csendes tag
válasz
gericooper #9 üzenetére
Sztem amit írsz az nagyon sok dologra igaz ezen a piacon,de erre pont nem mivel
nem arról szól a hír, hogy kijött az XY táp világítós csatikkal. Hanem arról, hogy ezt bárki megcsinálhatja magának. Ehez pl. csak egy 15 ftos led kell. -
utax
aktív tag
válasz
gericooper #9 üzenetére
DEN, lehet, hogy mégsem kellene ilyen híreket megírni, mert sokaknak rossz a szíve, még egy ledes téma és felrobban az agyuk az idegességtől.
részemről akinek ez a mániája, csinálja, én spec. alkoholos filccel fogom kidekorálni a házam, kinekmiközehozzá. -
ocrulez
csendes tag
Ize mindent ertek, de hova kerul a led?
-
Pacák
senior tag
klafa! :DDD
-
Den
veterán
válasz
gericooper #1 üzenetére
Hogy jött most ide a fogyasztói társadalom?
-
Genialis
aktív tag
Happy Broaph.
-
dekorex
csendes tag
Hogy ez milyen baromság! Szerintem még az eszközök stabilitását is veszélyezteti.
-
gericooper
aktív tag
fogyasztói társadalom: reménytelen eset.
:(
Aktív témák
Hirdetés
ph Egy újabb érdekes és haszontalan mod, hogy a gép minden porcikája fényt áraszthasson magából.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Garanciális ID-COOLING FX 360 ARGB WHITE
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- NZXT Kraken X73 RGB 360mm vízhűtő!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest