Aktív témák
-
TeeJay
félisten
de legalább jó lesz az ára?
mert akkor megéri:D
bár ja a 25dB nem túl hangos
viszont az én moddingolt Whisper 4es hűtőm sokkal halkabb:D
Pláne hogy a ventit kicseréltem rajta egy GT SB 8centisre:D -
jakobkacsa
senior tag
mar jonehany honappal ezelott (lehet, hogy tavaly :F) kiszurtam ezt a hutot a Spire honlapjan, ez most miert is hir? megjelent kis hazankban is ? :U
szerk: ja igen, _akkor_ lehet, hogy ''szokatlan'' volt ez az elrendezes, ma mar nem kulonosebben furcsa (lasd pl. uj Glacialtech hutok)
[Szerkesztve] -
fanatic
aktív tag
Bocsi... nem láttam a ventinél a lefogatót! :B :B :B
-
-
fanatic
aktív tag
''A megoldás különlegessége, hogy a ventilátor az alaplapra merőlegesen helyezkedik el.''
A jobb képen látható lefogató fül nem éppen ezt igazolja! ;] -
Hun'reeth
őstag
Hehh..azt hiszem megmaradok a Falcon II-es hűtőm mellett. :) Ez is bőven kiszolgálja már a procim ráadásul halkabb is. Kicsit. :P
Az A64-hez majd úgyis veszek másikat. Egyébként meg épp elég jó hűtő van ebben a szegmensben, szvsz felesleges már erre fejleszteni. -
polika
senior tag
igazából nem érdekel hogy néz ki csak az hogy jól hűt e és halk e, 25db az nem olyan rossz persze én inkább a 18-at szeretem, de a spire aműgy egész jó socket-As hűtőket csinál a low end kategóriában
-
Két hővezető cső rejlik a szokatlan helyzetű ventilátor mögött.
Hát, már egy jó ideje nem szokatlan ez a ventillátor-pozíció...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest