- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- A legtöbb kézikonzolra telepíthető lesz idén a SteamOS
- Milyen notebookot vegyek?
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
az előző designjukhoz mérve tényleg hatalmas ugrás, nekem tetszenek. a tapipad alá rakott színes jackeck tényleg a röhej kategóriába tartoznak... érdekes, a toshiba és a hp is meg tudja olcsani egyszínű jack aljzatokkal... pedig inteles konfigokat (is) gyártanak
A vér nem válik VAZZE!™
-
moma
őstag
Nem tom, de amint meglátok számtech cuccokon egy ilyen ovális vagy lekerekített formát, valami rossz érzés fog el nyomban, ami azt mondja, hogy nem és nem. Vajh mit mondana erről a jó öreg Freud?
we all deserve a bit of luck.
-
qanic
tag
Ha Thinkpad lesz ráírva, akkor talán...
Marco Pantani - Momenti Di Gloria
-
T-Nagyon
tag
Szerintem nagyon eltalálták, hogy milyen irányba kell indulni... Mind a két gép nagyon tetszik... , bár notebookot majd később veszek... 2-3 év múlva, ha minden jól megy
Fotóim: http://flickr.com/skublics_gergely
-
Renwick
őstag
BTW a Cicci olaszul nem ''csiccsi''-nek ejtendő? Nem beszélem a nyelvet, de valami ragadt rám az írás-beszéd kapcsolatból. Ennek megfelelően a Cicca pedig ''csikka'' lenne olaszul kiejtve.
Hát bazz, ezt látod nem tudom biztosra, pedig én még tanultam is olaszt négy évig. Pedig valami ilyesmi lesz, mert az olasz ''cz''-t ugye nem használ, a ''ch'' meg ugye a ''k''. Na majd erre jár valaki, aki tud is olaszul, és megmondja jól...
üdv
R.I see you blaming each other -- And I love you still
-
JulWCZar
senior tag
Hu ez nagyon tetszik. Francba meltosaggal, szep kis dog.
Ugyis nyaron tervezem lecserelni a mostani 5 eves vaiomat, es mar most is acer vonalon latom az elfogadhato ar - teljesitmeny - megbizhatosag szamomra megfelelo merteket. -
erdoke
titán
Nahát, az uolsó laptopnak néz ki.
BTW a Cicci olaszul nem ''csiccsi''-nek ejtendő? Nem beszélem a nyelvet, de valami ragadt rám az írás-beszéd kapcsolatból. Ennek megfelelően a Cicca pedig ''csikka'' lenne olaszul kiejtve.A legjobb aláírás a héten
-
törölt tag
Az Acernek nem a dizájnjával volt a fő baja Na nem mintha valami húdenagy átalakítás lenne, ha nem lett volna aláírva, hogy ez mostan új dizájn, tessék hanyattesni, akkor fel se tűnt volna.
-
tozo86
tag
sztem szép lett az Aspire. bár tény hogy elöl a jack dugók.. hát az nekem sem túl szimpatikus...
`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
tojsz™
aktív tag
ha már a dizájn a fontos [link]
-
tojsz™
aktív tag
sztem inkább a ház minőségén kellene javítani......
-
Ööö... Hol itt a világmegváltó újdonság? Vagy csak nálam látszanak enyhén lekerekített (de ugyebár még mindig hol van a régi iBook-tól) 12-egy-tucat laptopok fényképei?
Amúgy meg a tapipad alá átrakott jack-eket nem tudom, eredetileg melyik majom gyártó találta ki, de nekem épp a csuklóm esik oda. Ha sima dugós fejhallgatót használok, nyomja is rendesen.A tej élet, erő, egészség.
-
ftc
nagyúr
A szervízhálózatokat feljavíthatnák...Nekem eddig csak a problémám volt velük....ha ezen javítanának akkor több ügyfelük lenne....
-
Stiky
senior tag
Az Aspire 5920 tényleg nagyon ízléses darabnak sikerült.
Most már csak a specifikációk és az árak hiányoznak.~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
thaler2
senior tag
Nálam a TravelMate 5720asnál teljesen meghalt a design az elején díszelgő kék/piros/zöld jack dugók láttán... Nem lehetne feketére mindegyiket, vagy fémből...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdasági hírek összefoglaló szerkesztés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Rekviem egy korszakhoz
- Idő előtt kiderülhetett a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 15 G8 27% 15.6" 4K IPS i7-1185G7 T500 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad L480 i3-8gen 250gb SSD, 8gb Ram, 6hó jótállás/számla
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- HP EliteBook 745 G6 RYZEN 7 3700U/16GB/256 GB/14 " FHD Bang&Olufsen hang magyar bill.garanciával
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U/16 GB RAM/256 SSD/FHD IPS TOUCH 120Hz garanciás laptop és tablet
- Újszerű Gigabyte 1 tulajos Gamer Laptop 144Hz i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HP ProBook 6560b (I5, 8GB RAM, SSD, WIN10 licensz)
- Acer Nitro Magyar Brutál Gamer Laptop 15.6" 144hz i7 10750H 16GB 512GB SSD RTX 3060 Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest