- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Bundi^
őstag
szvsz 40 rugo nem 1 olyan mérhetetlen összeg 1 cégnek amiért cserébe garantáltan jo szakembert fog találni
szerintetek mennyibe kerülne 1 pályázat és vagy 500 mérnök megvizsgálása meghallgatása..
nem ennyibe az tuti, de nem is biztos, hogy megkapják amit keresnek..
ez hozzávetőleg 8 misi ami kinti mérével mondjuk fél évi fizetése( és akkor még nincs agyonfizetve hanem átlagos...)
de ugye ha azt nézzük, hogy nem netto hanem utána fizeti a cég a sok faszságot akkor máris csak a harmada marad mondjuk legyen 2-3 havi fizetés(mert amit a cég kifizet 1 alkalmazott után az kb 3* annyi mint amit az alkalmazott kézhez kap...)
ez sok? -
nap
addikt
Nos, kockazat nelkul nincs nyereseg.
1. Ez a 40 rugo eleg nagy osszeg, hogy meg a vilag vegen levo informatikai/hirportalok is beszamoljanak rola. -> reklam
2. Ha a legjobb embereket akarjak megtalalni, mi a legjobb modja? Csak nem egy verseny?
3. Lehet, hogy ugy gondoltak, hogy a tavalyi 4 rugo nem volt eleg osztonzo, hogy elobujjanak a nagyobb kaliberu figurak. -
csabika25
aktív tag
Szerintem a rendszert bebootolják valami DVD-re, ami ugye csak olvasható, írni még véletlenül sem tudsz rá, tehát törölni sem lehet. Én legalábbis csak így kockáztatnék 40000 dollárt...
-
dajkopali
addikt
válasz
Uncool Ben #1 üzenetére
válogatott cigánylegények...
ez egy régi magyar szólás, sok változatban ismert, mondjuk királyok, hercegek, grófok és más válogatott cigánylegények. A kiválóságra, a különlegességre használták, sztem szellemesen és viccesen.
Tessék több népmesét olvasni! -
opr
nagyúr
Ez mind szép és jó, de hoy jönnek ide a ''cigánylegények''
szvsz a cigányleglények lesznek az utolsók, akik ennek a közelébe is jutnak.. sz.tem... persze kivételek mindíg vannak, de az eddigi tapasztalatok alapján h is mondjam... szóval az eszükért nem szokták exportálni őket, nah -
REDeath
őstag
Hát szerintem meg fog lepődni a cég mikor a 40000$-t ki kell fizetnie
-
Daneey
tag
Kíváncsi vagyok, hogyan mérték fel, hogy az idei versenyre kitüntetett biztonsági szoftverpakk 10x biztonságosabb, mint az előző...
-
Uncool Ben
tag
''és más válogatott cigánylegényeket''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TV antenna és jelerősítés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Aful Explorer
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest