Aktív témák
-
-
MLaca
őstag
PCI-Express. Elnézést kérek, én rövidítettem rosszul (mert ugye az, amit én írtam, az szerver lapokon található). Sorry :(
-
faster
nagyúr
Egyébként lehet, hogy az integrált VGa-k is fejlődtek azóta. A kollégám gépében egy 815G van, azon még filmeket sem lehet nagyon lejátszani, annyira lassú. Egy ATI 9100 integrált csipp azért valószínűleg jobb.
-
LordX
veterán
OK. Képzeld el a következőket:
1. Erős 3D kártya nem kell.
2. Ultrabrutál CPU teljesítmény, ha lehet.
Az összes chipsetgyártó (kivéve a SiS) olyan chipseteket tervez, amiken nincs AGP, csak PCIe-16x. Namost ezeken nincs integrált kütyü. Akkor mit fogsz belerakni? GeForce PCX 4300-asat.. -
marcee
addikt
FélOFF:
Kitárgyaltuk már sokszor: nagyon sok emberke van, akinek szüksége van erős, korszerű gépre munkához, de a játék nem játszik. (én magam többnyire ilyen gépeket rakok össze építész ismerőseimnek). Ha jól vágom ezekről a lapokról lassan le is spórolják az agp foglalatot, így mégis lehet majd 8+áfás kártyát venni bele yóól
FullOFF -
Úgytünik ez a divathiba...
Mindenáron röviditeni, röviditeni, és a végén ilyen hülye helyzetek állnak elő. Inkább írják ki, hogy PCI-Express vagy esetleg PCI-Exp., de semmiképpen ne PCI-X !!! -
Sunzi
aktív tag
Könyörgöm, miért kell ezt PCI-X-nek írni, mikor annak semmi köze a PCI-Express-hez :(
-
nofene
aktív tag
Kíváncsi lennék, hogy a PCX 4300 milyen kártyát takar? :F
Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest