- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
venember83 #105 üzenetére
ugye-ugye? aszitted csak poén az a turbo-gomb, mi? :D
egyébként én most is szívesen látnék egy ilyet a gépemen, ami harmadára veszi az órajelet, ezzel együtt lejjebb nyomja a fogyasztást és a hőtermelést is, és így neadjisten elmenne passzívan is a proci, vagy valami jelképes 500-as ventifordulatszámmal. zenehallgatáshoz, filmnézéshez, internetezéshez, szövegszerkesztéshez, ilyesmikhez simán elég lenne.
játéknál meg videószerkesztéshez meg turbo-gomb on! :DDD
a legszomorúbb az, hogy laptopoknál már van valami ilyesmi. :(
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
megnéztem mindkét tesztet, többet keresgélni most lusta vagyok, és különben is dolgozni kéne. :(
a lényeg az, hogy úgy néz ki, hozza ez az új celeron, amit elvárnak (várunk) tőle, és mindezt úgy, hogy egy árban van a régebbi nw celeronokkal (xbitlabs szerint), amik nem igazán álltak a helyzet magaslatán - ezzel együtt nem voltak azok rossz procik. tudom, nekem is volt. szerettem. ha mindezekkel együtt meg tudná tartani az nw cel tuningpotenciálját, kaszálhatna. de kicsit félek ettől a prescott-magtól ilyen téren. -
parandroid
félisten
válasz
venember83 #42 üzenetére
a turbo-gomb nagyon hasznos találmány volt. nem tudom, emlékszel-e a wizardry 7 nevű örökbecsű klasszikusra, amivel akkoriban elég sokat játszottam egy dx66-oson. ott például ha követni akartad egy csata eseményeit,a kkor ajánlott volt kinyomni a turbo gombot, ezáltal harmadára csökkenteni az órajelet, különben fogalmad sem volt, mi történik... :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100 -4 x3,6 ghz
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AMD Ryzen 7 9800X3D A csúcsteljesítmény új definíciója! 3év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest