Hirdetés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
ugye-ugye? aszitted csak poén az a turbo-gomb, mi? :D
egyébként én most is szívesen látnék egy ilyet a gépemen, ami harmadára veszi az órajelet, ezzel együtt lejjebb nyomja a fogyasztást és a hőtermelést is, és így neadjisten elmenne passzívan is a proci, vagy valami jelképes 500-as ventifordulatszámmal. zenehallgatáshoz, filmnézéshez, internetezéshez, szövegszerkesztéshez, ilyesmikhez simán elég lenne.
játéknál meg videószerkesztéshez meg turbo-gomb on! :DDD
a legszomorúbb az, hogy laptopoknál már van valami ilyesmi. :(
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
megnéztem mindkét tesztet, többet keresgélni most lusta vagyok, és különben is dolgozni kéne. :(
a lényeg az, hogy úgy néz ki, hozza ez az új celeron, amit elvárnak (várunk) tőle, és mindezt úgy, hogy egy árban van a régebbi nw celeronokkal (xbitlabs szerint), amik nem igazán álltak a helyzet magaslatán - ezzel együtt nem voltak azok rossz procik. tudom, nekem is volt. szerettem. ha mindezekkel együtt meg tudná tartani az nw cel tuningpotenciálját, kaszálhatna. de kicsit félek ettől a prescott-magtól ilyen téren. -
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
a turbo-gomb nagyon hasznos találmány volt. nem tudom, emlékszel-e a wizardry 7 nevű örökbecsű klasszikusra, amivel akkoriban elég sokat játszottam egy dx66-oson. ott például ha követni akartad egy csata eseményeit,a kkor ajánlott volt kinyomni a turbo gombot, ezáltal harmadára csökkenteni az órajelet, különben fogalmad sem volt, mi történik... :DDD
Aktív témák
- Sorozatok
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest