Aktív témák
-
mura81
senior tag
Én kedvelem a moddolt házakat, DE ez azért sok(k). Én a funkcionális moddolás (vegyítve a hatékonysággal - hűtéssel) híve vagyok. Például a Thermaltake Xaser sorozat házai nagyon tetszenek.
Ja és van is egy ilyen gépházam. Tiszta COOOOOOOL!!!:DD -
nap
addikt
Szerintem igenyes, profi munka.
CodeRed-hez kotelezo! :) -
HWS
csendes tag
Akiknek nem tetszik... Valljátok be, hogy azért hiányozna az életetkből, ha senki sem foglalkozna ilyesmivel. Én személy szerint nem tartanék egy ilyen háziállatot otthon, de tetszik, ahogy meg van csinálva. A nem szerepjáték jellegűek, a fururisztikus, szájenszfiksönös, startrekes, neonos cuccok meg kifejezetten jól néznek ki. És megy is a számítástechnika rejtelmes stílusához.
-
HiperG
addikt
Én jobban örülnék egy Cooler Master ATC-101-SX4 nek :DD
-
klepto
addikt
Ez a ház khm...., hogy is mondjam? Szóval biztos átrendézném a posztkommunista 80-as évek stílusában berendezett szobácskámat azért, hogy a lakberendezésem passzoljon a házikóhoz :DD
Még rövidebben: nekem tetszik t -
BEE
addikt
Lehet hogy vak vagyok, de nekem ez a kép grafikának tűnik!
BEE -
_George
senior tag
Nekem abszolut nem tetszik, lehet csak azért mert ez nem az én stilusom, de biztos benne van egy pár rajta töltött órája!:t
-
mspike
tag
Hát nem tudom miért szolja le mindenki, megszállott a tag aki készítette, de el kell ismerni szép és jó a ház, tetszenek a gombok a ház elején :))) Szóval ez is olyan mint a tuning auto, nem a külseje számít hanem amit a motorháztető rejt, de mindenkép megnézzünk egy szép autót :)))
-
Genialis
aktív tag
Hát, akkor mivel nem fogom már a poént lelőni, elárulok valamit. Pár hete egyik cikk hatására elhatároztam, hogy csinálok egy művészi moddolást, valami térplasztika szerűt (sok festékből, gyúrmából, wc-papírból, meg ami menetközben bele ragad, csak az xmas mod überelése végett), de ezek után labdába se rúghatok. A faszi teljes odaadásból és meggyőződésből ellőtte azt amit én spec poénnak szántam volna.
-
TomLion
tag
Sírjak v nevessek...? :)
-
simonzé
addikt
Ma reggel láttam ilyet élőben. Mikor visszanéztem a WC kagylóba. :):):):):):):)
-
Zsiba
senior tag
döntöttem: ez számora simán giccs...
-
Adi
senior tag
Szerintem semmi baj nincs vele, egyéni ízlés dolga, hogy tetszik-e. A témaválasztás nekem sem, viszont a belefektetett munka mindenképpen elismerésre méltó. Valami szelídebb jobb lenne. Mondjuk egy kibelezett Bill Gates. :DDD
-
Netmaster
tag
Az az egér sem semmi... :DDD
-
PWR
aktív tag
hipergáz....
-
leontm
tag
ez nektek müvészet? nekem inkább giccs.
ha müvészet, helyezzétek el stilusilag valahova...ez a sok plasztik elég kommersz -
Cathfaern
nagyúr
Nekem szoktak tetszeni a moddolt házak, de ez kicsit sok. Én be nem engednék a lakásomba egy ilyet :( Ahányszor ránéznék, elhánynám magam. Konklózió: Ez borzalmas. Viszont az ötlet nem rossz, csak a megvalósítás...
-
twollah
nagyúr
A tag atesett a lo tuloldalara ezzel.
Aktív témák
Hirdetés
ph A Toxic casemod túlmutat az egyszerű barkácsmunkán.
- Milyen monitort vegyek?
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Google Pixel topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest