- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Menne a chaintech lapomhoz:))Nekem tetszik:)
-
Loha
veterán
Szerintem nagyon ronda!
-
nap
addikt
Ez az aranyszinu legalabb tavolrol jol nez ki. Innen meg csendes is... :)
-
gericooper
aktív tag
off
hé Yutani, jó az aláírásod!
on
úgy néz ki mint egy tábla fehércsoki -
Elrood
őstag
Hát az nVidiás FX-s hűtéssel 600 valahány grammos volt a kártya, ezzel mennyi lehet?:)
-
The_Tom
senior tag
beszaras, hogy mar vga kartyat is kinezetre vesznek emberek... :(((
Üdv. -
Atrox
tag
Hmm A Chaintech már itt is megakarja vetni a lábát.
-
-
andorpapa
őstag
Viszont ha azonos minőség mellett valami szép is lehet, akkor miért legyen ronda? Bár ez a kártya nekem baromira nem tetszik. A Panasonic reklámjában van valami olyan duma, hogy ami képes a legjobb eredmény elérésére, az szép is. Van benne valami igazság.
Viszont ez a kártya még nem mutatta meg, hogy mit tud. Szuper neveket adtak a semminek. Heatpipe. Huhh, nagy cucc, már a gyári nVidia cooler is rendelkezik vele. Turbinaventi. Nem tudom. Azért az meglepő, hogy baromi sok lapáttal rendelkezik, tehát valami egyedi kialakítás, de ránézésre hagyományos alapokra épülő ventilátornak tűnik. A többiről meg semmit sem tudunk. De úgy gondolom, hogy a cég nem csupán a baromi jó marketing miatt érdemel bónuszpontot.
Ugyanis. Azt állították, hogy 7 dB a zajszint. Ez ugye elképzelhetetlen. Aztán pár napja olyan híreket hallani, hogy mikor csak 2D-t használ a kártya, kikapcsol a hűtő. Micsoda ötlet! Megkapjuk az ajánlást az nVidiától, gyorsan beépítjük a kártyánkba, majd a hír megjelenése előtt az egész világnak elújságoljuk, hogy mi ám kihoztunk egy olyan kártyát, ami képes 10 dB alatti zajszinttel lehűteni egy FX-et. Na nem 3D-ben, de amire ez kiderül, már nem lesz olyan user, aki nem hallott volna a szupercsendes káryáról. Elképzelhető, hogy nincs igazam, de valahogy ezek az infók pont összepasszolnak. -
danzi
tag
simonze' te is gp4-ezel ? miket me'sz ? :))
-
simonzé
addikt
Az én gépem oldala le van szedve, és pont belátok a gépbe. engem még az optikai egér kis piros fénye is zavar mondjuk a GP! közben, ettől a rondaságtól tutira hánynék is.
Peti haverom mondja ilyen helyzetben: ''Sz@rtam már szebbet.''
A hűtésről meg annyit, hogy mázli, hogy nem kell hozzá külön akvárium. -
Tchoepi
tag
Nekem teccik. Valaki tudja esetleg, hogy kis hazánkban ki forgalmazza a Chaintech cuccokat (nagyker/kisker)?
Tchoepi -
twollah
nagyúr
A hűtő megoldása nagyon emlékeztet a GF4es szériára.
Amúgy miért világít?
Egyből gondoltak a moderekre is vagy csak a szokásos marketing fogás? -
klumbik
tag
Szerintem ronda... Miért nem lehet mostanság valamit normál zöld pcb-re tenni?!
Aktív témák
ph Nem tudni, tényleg csendes-e, de talán minden idők legszebb kártyája lesz.
- 27% SZÁMLA! ASUS ROG Strix XG32AQ IPS Monitor! 32" 2560x1440 / 175Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest