- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Én is valami ilyesmit hallottam, és előnye, hogy bármilyen digitálisan tárolt képet fel lehet vinni a felületre. A Tuning&Stereo-ban láttam egyszer egy Audi RS4-et, aminek ezzel a megoldással volt ''lefestve'' a motorházteteje, úgy hogy a kép egy fénykép volt az audi motorjáról, így úgy nézett ki, mintha átlátszó lenne a motorház. :) Na AZ vad volt. :D
-
atus
senior tag
Az a gond ezzel az egyébként nagyon kifizetődő ötlettel, hogy ezeket nem sima fényezőkamrában készítik, hanem valami ''titkos'', pontosabban általuk nem publikált módszerrel viszik fel bármilyen anyagra(alu,acél,műanyag). Na ez az ami gondot okozna. Nekem mindkét házamat fényezőkamrában fújták, aztán mégis ragadnak a gombok, meg nyikorog izomból... ;]
Hekkelje meg valaki a fényezéstechnikájukat!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest