Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
Satan-Claus #31 üzenetére
Cooool!
-
Den
veterán
válasz
Satan-Claus #31 üzenetére
Király :)
-
Satan-Claus
senior tag
No ilyen az az RS4 :
-
Hun'reeth
őstag
Hát igen a 99$ abszolúte nem sok. Itt többe vannak a házak simán. Mondjuk érdekes volna befestetni mondjuk a DVD-t (a tálcát is) majd esetleg (ne adj Isten) gariba vissza kéne vinni :D :D :D
-
Tompo
aktív tag
Erre a fa mintásra beneveznék...
-
Cathfaern
nagyúr
Én csak annyit tudok mondani, hogy ez nagyon durva!!! Mikor lehet már ilyet Magyarországon kapni?? Mindig is úgy gondoltam, hogy olyan mindegy, hogy egy ház hogy néz ki, de ezek annyira gyönyörűek! Na jó, abbahagyom az ömlengést :) Tényleg kéne vagy forgalmazó Mo-n, vagy valaki, aki tud ilyet csinálni.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ez marha jól néz ki :)
-
leontm
tag
Igen, nagyon valószínü hogy erről van szó (fólia), ugyanis a Sport-csoki üzletkötők vagykik autója is ilyen fóliával készül, meg általában az ilyen bonyolult festésü autokra (némi kivétel jelenthetnek az airbrush-sal készültek), vagyis sztem a házra minden akadály nélkül megoldható. Viszont: egy cd-tálcát vagy egy pici gombot...hááátnemtudom hogy arra is lehet-e szépen és jól fóliát.
De körül is nézek azért vmi erotikus oldalon megfelelő alapanyagért :DD -
Hold
őstag
Haverom holnapra fúj egy metál királykék házat.. lefényképezem és felrakom majd a képet
-
szipak
tag
válasz
Satan-Claus #21 üzenetére
az az audi telleg nemsemmi :) hatha meg telleg beleraktak volna egy plexit es telleg atlatszo lenne :)
-
CsendPenge
őstag
Huh, ez nekem nagyon teccik! El tudnék képzelni egy ilyen házat a szobámban... Nincs semmilyen mód ehhez itt hozzájutni?
-
Satan-Claus
senior tag
Én is valami ilyesmit hallottam, és előnye, hogy bármilyen digitálisan tárolt képet fel lehet vinni a felületre. A Tuning&Stereo-ban láttam egyszer egy Audi RS4-et, aminek ezzel a megoldással volt ''lefestve'' a motorházteteje, úgy hogy a kép egy fénykép volt az audi motorjáról, így úgy nézett ki, mintha átlátszó lenne a motorház. :) Na AZ vad volt. :D
-
tildy
nagyúr
válasz
Satan-Claus #18 üzenetére
En is igy voltam vele.
-
Satan-Claus
senior tag
Én végignéztem a mintaválasztékot, de sajna egyet sem találtam amire azt mondtam volna, hogy ''IGEN, EZ AZ''. :) )
-
atus
senior tag
Az a gond ezzel az egyébként nagyon kifizetődő ötlettel, hogy ezeket nem sima fényezőkamrában készítik, hanem valami ''titkos'', pontosabban általuk nem publikált módszerrel viszik fel bármilyen anyagra(alu,acél,műanyag). Na ez az ami gondot okozna. Nekem mindkét házamat fényezőkamrában fújták, aztán mégis ragadnak a gombok, meg nyikorog izomból... ;]
Hekkelje meg valaki a fényezéstechnikájukat! -
mzperx
aktív tag
Viszont ha valaki tudna nekem ilyet az autóm középkonoljára csinálni.... húúú... az nagyon tudna tetszeni....
-
mzperx
aktív tag
Ha színkombinációra vágysz, akkor ajánlom a következőket:
- ezüstszínű Chieftec Dragon nagytorony
- Sony GDM-F520 - ami szintén ezüstös, és szépen megy hozzá
- Logitech Cordless Desktop - ami fekete-ezüst kombináció....
Küldjek képet? :))
De meg kell, hogy mondjam, hogy a femint'zat nekem is tetszene, ha olyan helyen kellene hogy legyen a gép... DE jelen esetben a fent említett variáció is tökéletes.... szerintem a kék annyira nem jön be... tudom, mert én az ezüst és a kék közöt hezitáltam anno... és örülök hogy az ezüst színű mellett döntöttem. -
Hold
őstag
Megkérdeztem a haveromat Ő fényez nekem ha kell házakat kamrában szépen
-
Hold
őstag
bicsi a hatalmas képért nem tudtam hogy ekkora
-
Hold
őstag
egy ilyenre beneveznék
-
Den
veterán
-
rudi
nagyúr
Szerintem nagyon állat a világos ház :) Olyan tavaszias. Jobbaknak minden évszakra lehet házuk :) Tavaszra ez a vlások, nyárra valami napfényes, őszre faleveles, télre meg jégvirágos :) Hatásra alig narad el attól a múltkori ''jeges'' megoldástól de sokkal egyszerűbb. UThez frages :D, Rallyhoz saras :D stb.
Vágre lehet a Ferrari F40 mellé egy tűzpiros házam is :D TESSÉK MAGYAR IMPORTŐRT SZERZNI!!! -
atus
senior tag
Nem szerettem volna a hírben az overclock.hu-nak antireklámot csinálni, úgyhogy akkor neked válaszként leírom. :DDD
Ezen a magyar oldalon az egyszínű (!MATT!) Dragon házakat adják 40'000 Ft körüli áron, plusz postaköltség...
[L]http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/scan/fi=products/st=db/co=1/
sf=category/se=chieftec/op=rm/nu=0/ml=200/tf=title/to=x.html[/L]
Ehhez képest a 100 dolcsis Dragon, ráadásul gyönyörűre fényezve, szinte ingyen van. Kár, h nem itthon... :(
A virágos Lian Li meg tényleg negatív példának lett berakva. Fórum lánytagjai, nektek tetszik ez?? ;] -
twollah
nagyúr
Gondolom a festés ára nem a magyar pénztárcákhoz van igazítva.
A fa mintázatú ház nagyon szép, az élénk szívű kavalkád nagyon súlyos.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest