- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Te is először a 16Mb-os, majd a 32 mb-os, 64-es, stb videókarikat vetted meg, ugyanígy a 485-os, P1, P2, P3, stb procikkal, miért ne járhatnánk végig a megjelenítők iskoláját is? Mennyivel egyszerűbb lenne úgy megvenni egy bivaly gépet, hogy kihagyom az addigi lépcsőket? Had nyúzzák le rólunk ezt a bőrt is!
De az biztos, hogy a hálószobám mennyezet ilyen oled-kijelzővel lesz kifestve, vagy a függönyöm lesz ebből, nesze Neked széles vászon!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nagyúr
nem vagyok képben, ezért kérdezem, hogy az oled kék színe kinőtte-e már a cca kétezer munkaórás élettartamát?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
orbano
félisten
Szerintem akkor már nemigen lesz hagyományos nyomtatható újság. Persze aztán ki tudja, 10-20 év és ezekből is lesz párszáz forintos monokróm fajta, amit aztán mindenhova... csak a női bugyik ne röhögjenek a képembe, addig nincs bajom ezzelA vér nem válik VAZZE!™
-
Macc
aktív tag
Na ez remek, igy lehet csinalni kamu trinitron monitort (regifajtat). Extrem esetben gombfeluletre is megcsnaljak, es jonnek az oldschool monitorokra emlekezteto TFT
Nem tudom miert aldoznak erre penzt, miertnem inkabb az oledre gyurnak. Abban tenyleg van fantazia.
Milyen poen lenne mar, a busz oldalara felragasztott folian futo reklam (mondjuk utalom a reklamokat, de az oled miatt csorgatnam a nyalamat) -
L3zl13
nagyúr
Szvsz az OLED-ekig nem is nagyon fogsz.
Ezek a hajlítható LCD-k nagyon félmegoldások.
Mivel háttérmegvilágítás kell, és az LCD kijelzők betekintési szöge úgysem valami fényes, ezért meghajlított LCD kijelző nem igen fog normális képet produkálni. És nem lesz olyan vékony sem, hogy valóban hajlékony legyen...Aki hülye, haljon meg!
-
^Bundi^
őstag
anno nem pont a samsung dizájnere mutatta be azt a mobiltervet ami csulópánt volt?..nahh arra pl tökéletes lenne
kis gombelem + vmi mütyür ami -t telefonnak hívunk (ami egyben lehet a kapcsoba építve is + maga a pánt kijelző és kész a remek csuklótelefonNos Omnes Una Manet
-
orbano
félisten
Ezer ilyen hírt láttam már, értelmes terméket még egyáltalán nem (értelmetlent sem) Most akkor?
A vér nem válik VAZZE!™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Acer Nitro VG270bmiix Gamer Monitor!27/IPS/75HZ/Freesync/1ms/ZEroframe
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- DELL U2719D Új állapotú
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ - Ultrawide 3440x1440, 144hz Gaming monitor!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest