Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple notebookok
Aktív témák
-
gere
tag
Hátha tudjátok használni:-)
http://www.dvdrhelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=&dvdmediadvdridsearch=Philips&type=4&size=4.7&dvdburnspeed=All&searchdvdwriter=52&searchdvdwriterfirmware=&searchdvdplayer=&order=Name&search=Search+or+List+MediaSokszor a drága olcsóbb...
-
Mazlee
aktív tag
meg aztán ki tudja nem lész-e blue-ray + vagy blue-ray - ...
szerintem minnél több adatot tárolsz annál rosszabb ha elveszik. Egy dvd-nyi privát dolog is elég érzékenyen érintene ha elveszne nemhogy 10-20-80 Gigányi
egyenlőre a dvd abszolut megfelelő.Rájöttem úgy lehetek leggyorsabban Jedi ha először lopok magamnak egy fénykardot
-
gere
tag
Én már döntöttem...
Veszek egy NEC1300-t, kb. 3x annyiba kerül mint egy CD író. A kéklézeres író meg kitudja mikor kezd a csillagos égből leszállni megfizethetőre. A mostani 8x-os CD írómat sem cserélem le gyorsabbra:-) Azért nem adok plex708-ra többet. NEC-ből is jön gyorsabb de minek?Sokszor a drága olcsóbb...
-
marcee
addikt
Ha még olvasód sincs, akkor lehet hogy érdemes kapásból írót venni.
Én így terveztem, de amikor fejlesztettem a gépem nyáron, mindent olcsóbban kaptam meg mint terveztem, + volt nélam 5rugó tartalék arra az eseter, ha véletlenül drágábban sikerülne, és egy zavarodott pillanatomban vettem még egy DVD olvasót is kb. 7e+fáért. :)\m/
-
trilobyte
tag
sztem eléggé el van b*szva az egész írható dvd dolog úgy ahogy van. nagyon érzékeny a karcolódásra, van belőle több formátum, amik inkompatibilisek egymással, és azért lássuk be 4.7 giga már már kevés.. én inkább várok a blu-rayre addig meg veszek vincsiket. (olcsóbb mint bármi más)
<[HUN]ecset> c64 billentyűzettel eladó
-
zsoltee10
addikt
Én megvárom, míg 25e körül normális dvd írót lehet venni. :)
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Az AOD (Advanced Optical Disk) formátum egy kék-lézeres technológia, amelyet a Toshiba és a NEC közösen fejlesztett ki. Az AOD az egyik DVD-t felváltó technológia lehet a jövőben, de a Blu-Ray-nek, amely szintén kék lézeres technológia, nagyobb az esélye.
E.Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
Mazlee
aktív tag
Egyre erősödik bennem a tudat hogy NEC-et fogok venni.
Rájöttem úgy lehetek leggyorsabban Jedi ha először lopok magamnak egy fénykardot
-
zsolt501
nagyúr
''nem tisztázott, hogy a Samsung csatlakozik-e a Toshiba és a NEC által kifejlesztett AOD formátumhoz''
Eggyáltalán mi ez a formátum? :F''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
fanatic
aktív tag
''nem tisztázott, hogy a Samsung csatlakozik-e a Toshiba és a NEC által kifejlesztett AOD formátumhoz''
Itt több formátum lesz??? :((Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest