Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Xmas
tag
Nem tudom, hogy nem említette meg eddig senki, de nekem felidézte ókori emlékeimet a kezdetekről.
Hallott itt valaki a CoreWar-ról. Na ez teljesen az lesz egyszer...
Egyébként nem biztos, hogy mindenki hálás lesz érte. Egy telefonos 56K-s modem esetén én nem hálálkodnék, ha betárcsázna egy Windows frissítésre... De egyébként jó. -
Sanya
nagyúr
Vannak lama userek, akiknek teljesen mindegy, akkor sem hiszem, hogy letöltik a frissítéseket, mikor a blaster fertőzés után 3-4 hónappal a blaster megjelenése után írt a srác, hogy képzeljem el, megfertőzte vmi blaster vagy mi a gépét, és alig lehetett eltávolítani. a winDos update-et akkor hallotta először :)
-
Yutani
nagyúr
Szerintem a MyDoom írója indította, hogy valami enyhítést kapjon majd a bíróságon, amikor a MyDoomért elítélik...
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Az is lehet hogy a Mikroszofttól indították :)
-
WuDu
tag
Gondolom biztos másnapos volt a csávó, és azért született ez a ''Robin Hood'' vírus ;]
De nekem teccik, hogy van aki ig ykamatoztatja a tudását, de gondolom ha emiatt elkapják, ugyanúgy lesittelik szegényt... -
jutalmat az ilyennek....
ha a beleegyezeset kerne az eksonre a felhasznalotol, a sok hulye gyopar hallva a sok virusrol lehet nemet valasztana... kozben meg ott figyel nala az oswindows es a mydomm.A-Z :)
meg sok ilyet ! -
zsiga667
addikt
Valszeg aki ezt csinálta az is nagyon unja már hogy nem tud emailezni a tetves MyDoom miatt, pontosabban azok miatt, akik nem frissítik a Winfosukat, meg nem használnak víruskeresőt, stb. Teljesen egyetértek vele.
-
beeboy
addikt
LOL Robin Hood... :DD :DD
Bill Gétsz számláját nem osztja szét? :)) :)) -
Már hetek óta kint van ez a féreg; főleg a rendszergazdáknak lehet gond...
-
erdoke
titán
Jót mosolyogtam rajta, de azért ne turkáljon senki férge a nyitva hagyott bejárataimon, ha egy mód van rá...:D
Aktív témák
- Battlefield 6
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Autós topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Guild Wars 2 (GW2)
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest