- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
stro-B
tag
Figyusszatok!
750-es Duront meddig lehet húzni?
És milyen RAM beállításokkal?VAlami NONAME RAM-om van, most 124 FSB 2-6-3 beállításokkal szalad 933-on a Durci. :) -
stro-B
tag
Skacok!
Egyik haverom vett egy MSIKT266ProA-s alaplapot...namost szív vele mint állat...:(
Aszonták neki, hogy RAM hiba...
Beleraktam az én kis ECS lapkámba....semmi probléma...
Akkor most mi van?
Mégsem RAM hiba?
ECS RULEZ!!! -
stro-B
tag
Sziasztok!
Nekem a következő a gondom: felraktam a legfrissebb, meg az eggyel előtti (09-es) bios-t is, de egyikkel sem enged újabb fícsöröket...egyedül egy fasza kis menü az újdonság...boot menü,stb...
5let? -
stro-B
tag
nos
eddig sikerült egyszer lefagyasztanom a cuccost, egy acorp lan kártya memória tesztjénél azt mondta, hogy csoki...:)
egyébként nagyon állat a gép...igaz csak 750-es durcit vettem bele, de szakít! -
stro-B
tag
SZIASZTOK!
MEGVETTEEEEM!
ECS RULEZ! -
stro-B
tag
KÖSZIKE KÖSZIKE KÖSZIKE!
És minden lapot visszavesznek vagy csak a mit ott vettem?
Merthogy a DTK az ECS magyarországi márkakereskedője (asszem az importőr is) és én pl a demostudioban fogom megvenni a lapot, mert a DTK az ugyebár nagyker, és az nekem cumi :(
Egyébként csütörtökön jön LAN-os változat a demostúdióba! -
stro-B
tag
gyerekek ez rohadt nagy sz***s...most már egyre kevésbé biztos, hogy ECSt veszek...pedig olyan szépnek és jónak tűnt! :))
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock Z390 Pro 4 Dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest