- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Ütős darab, a LED-világítású paneleknek állítólag nagyon szép képe van.
Only a Sith deals in absolutes.
-
Cloud_s
aktív tag
Szerintem adott lenne már a lehetőség olyan GPU-k gyártására, amik 2D-ben annyira ''visszavesznek'', hogy azonos fogyasztást érnek el mint egy integrált. Ez nem tűnik olyan futurisztikusnak, nem? Prociknál is van SpeedStep, nincs a gépben egy ''bónusz'' Pentium II-es netezésre.
(Amúgy önmagában biztos tuti ez a gép, csak kifizettetik velünk a plusz chipet is nyilván...) -
_cirmos_
őstag
igen, úgy lenne értelme, hogy egy 6600/x700 mellé betenni egy integrált vacakot, még ennél is hülyébbet és kisebbet, úgy lehetne igazán spórolni. viszont a ledes téma jó ötlet, más gyártók is átvehetnék (csak jönne már az oled). viszont a 13.3-as kijelző vicces, hiába, egy vaio-t nem lehet mindenféle kommersz 12 vagy 14 colos képernyővel szerelni
-
orbano
félisten
válasz bolondember #4 üzenetére
nem igazán eszik 2d-ben kevesebbet. legalábbis ha legalább annyira fejlett a geforce go mint a mobility radeon. én most váltottam mob. x600-ról gma900-ra és nagy difi nincsen, sőt...
Mellesleg jó ez a SZ széria... kib*SZ*ttul tetszik... kár hogy magyarországon nincs Vaio rendesen
[Szerkesztve]A vér nem válik VAZZE!™
-
nap
addikt
válasz bolondember #4 üzenetére
Szerintem tul van meretezve. Igy, hogy van tarsa, minek bele 4 pixel shader?
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
nap
addikt
Tekintsd ezt egy szebb vilag fele megtett elso lepeskent.
Vegre rajottek, mikent lehet osszehozni a jatekokat meg az energiatakarekossagot. Ez a technologia valoszinuleg meg nagyon sokat fog finomodni, egeszen odaig, hogy egy chip fogja tudni mindezt. Mindenesetre elindultak egy iranyba, egy jo iranyba.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Dassler
őstag
Azé nem dobnám ki, ha ide adná vki
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
róland
veterán
Én inkább azt látom benne, hogy az Intel ezen csipkészletét volt lehetőség jó áron bszerezni, de azért jó lett volna egy erősebb grafikus kártyát beletenni. Erre találtak ki egy megoldást, hogy mindkét grafikus vezérlőt ki tudják használni.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Cloud_s
aktív tag
És a Go7400-at miért nem lehet 2D-ben leskálázni? Technológiai zsákutca ez ebben a formában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest