- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Ütős darab, a LED-világítású paneleknek állítólag nagyon szép képe van.
Only a Sith deals in absolutes.
-
Cloud_s
aktív tag
Szerintem adott lenne már a lehetőség olyan GPU-k gyártására, amik 2D-ben annyira ''visszavesznek'', hogy azonos fogyasztást érnek el mint egy integrált. Ez nem tűnik olyan futurisztikusnak, nem? Prociknál is van SpeedStep, nincs a gépben egy ''bónusz'' Pentium II-es netezésre.
(Amúgy önmagában biztos tuti ez a gép, csak kifizettetik velünk a plusz chipet is nyilván...) -
_cirmos_
őstag
igen, úgy lenne értelme, hogy egy 6600/x700 mellé betenni egy integrált vacakot, még ennél is hülyébbet és kisebbet, úgy lehetne igazán spórolni. viszont a ledes téma jó ötlet, más gyártók is átvehetnék (csak jönne már az oled). viszont a 13.3-as kijelző vicces, hiába, egy vaio-t nem lehet mindenféle kommersz 12 vagy 14 colos képernyővel szerelni
-
orbano
félisten
válasz bolondember #4 üzenetére
nem igazán eszik 2d-ben kevesebbet. legalábbis ha legalább annyira fejlett a geforce go mint a mobility radeon. én most váltottam mob. x600-ról gma900-ra és nagy difi nincsen, sőt...
Mellesleg jó ez a SZ széria... kib*SZ*ttul tetszik... kár hogy magyarországon nincs Vaio rendesen
[Szerkesztve]A vér nem válik VAZZE!™
-
nap
addikt
válasz bolondember #4 üzenetére
Szerintem tul van meretezve. Igy, hogy van tarsa, minek bele 4 pixel shader?
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
nap
addikt
Tekintsd ezt egy szebb vilag fele megtett elso lepeskent.
Vegre rajottek, mikent lehet osszehozni a jatekokat meg az energiatakarekossagot. Ez a technologia valoszinuleg meg nagyon sokat fog finomodni, egeszen odaig, hogy egy chip fogja tudni mindezt. Mindenesetre elindultak egy iranyba, egy jo iranyba.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Dassler
őstag
Azé nem dobnám ki, ha ide adná vki
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
róland
veterán
Én inkább azt látom benne, hogy az Intel ezen csipkészletét volt lehetőség jó áron bszerezni, de azért jó lett volna egy erősebb grafikus kártyát beletenni. Erre találtak ki egy megoldást, hogy mindkét grafikus vezérlőt ki tudják használni.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Cloud_s
aktív tag
És a Go7400-at miért nem lehet 2D-ben leskálázni? Technológiai zsákutca ez ebben a formában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
- Asus ROG Zephyrus G14 Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB FHD+ 144Hz
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
- Macbook Air M1 2020 16GB Ram 256gb SSD 98%akku, megvigyázott
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest