- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Micro Four Thirds
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Penge Borisz
tag
Forrás: www.hardwired.hu
''Doom 3 Win98/ME peccs
Dixie Flatline, 17:41 - Játék: Peccs - (4 komment)
Az orosz komrádok ránéztek a DOOM3.EXE-re hexanézetben, fejben gyorsan lefuttatták a disassemblerüket, belenyúltak itt-ott, majd előálltak egy olyan indítófile-lal, ami Windows 98 és ME operációs rendszereken is elfuttatja a poklot. Erre tessék... ''
Szerintem ezzel egyértelművé vált, hogy szándékosan korlátozták le a játékot, hogy csak Xp-n fusson.
A kérdés csak az, hogy vajon mennyibe került ez a Microsoft-nak?''A semmiből jöttél, a semmibe mész, mit veszthetsz? Semmit!'' Monty Python
-
Nowhereman
őstag
Részemről akár egy trident 8900/512Kb-on is hozhat 100Fps-t, ha az dicső elődöket követi, akkor sem pocsékolnék rá egy kettétört 1,44-es floppit se. Elég sok CAD rendszer van, amelyekből össze lehetne hozni egy használhatóbb OpenGL tesztet.
Utánam a kondenzcsik!
-
maszat
senior tag
Az tény és való, hogy drága egy oprendszer. De mit tapasztal Kisjani, mikor +512 MB RAM-ot pakol bele - amúgysem túl régi - gépébe, amin Win 98 fut?
Nagy fagyásokat, mert a Win98 nem képes rendesen kezelni a 512 MB-nál több memet. Így vagy próbál valamit állítgatni a Winen, amihez nem ért, vagy felrakja az XP-t. Nem kell túl sok idő hozzá, hogy az ember be tudjon szerezni egy ''olcsóbb'' oprendszert. -
MODERÁTOR
Nem tudom miért gondoljátok azt, hogy az emberek nem használnak még mai s win98-at, akár olyan hardverrel, ami nem low-end kategória. Sokan vannak, akik veszik a programokat, és ezért jól megondolják, mikor adnak ki 50 rugót egy új oprendszerért. Egyik haveromnak is jogtiszta win98se-je van P4 2.4, Radeon 9700pro, 512 mega ram rendszerhez és tökéletesen működik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Egon
nagyúr
Dettó...:) Mondjuk asszony pajtás szerencsésebb: Celeron 600@900, GF4 MX 440...:P Még nem nagyon próbálgattam játszani rajta, de ha elkap a nosztalgia, és nem fut a gépemen az adott progi, akkor hajrá...:D
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
gerlaip
addikt
válasz Adrian Mole #30 üzenetére
Igen igazad van. Csak néhány régi gáma pl NFS Porsche (jó, ezt kevesen használják) az aláírásomban szereplő konfiggal csúny marad, akármilyen ósdi grfaikus drivert teszek fel.
[Szerkesztve]lámavakond
-
gerlaip
addikt
válasz -=V3rthil=- #31 üzenetére
Barátnőmnek összeraktam egy Voddo3 Celeron466 cuccot. Max Payne is elindult vele :)
lámavakond
-
Adrian Mole
senior tag
-
Killberk
aktív tag
Thief 3-nál is megoldották lelkes rajongók, hogy fusson 98 alatt is, szal szerintem Doom3-nál is lesz aki megcsinálja.
http://killberk.deviantart.com/gallery
-
zeg
őstag
Igazán megoldhatták volna, hogy Dos 6.1 alatt menjen a voodoo kártyámmal. :DD
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
sebela
aktív tag
''Aki képes lesz futtatni a Doom3-at rendes sebességgel...''
Mit értesz rendes sebességen mert a HardOCPn azt írták,hogy 1.5GHzs P4el és GeF4 MXel is lehet már játszani tűrhetően...
(''As of this afternoon we were playing DOOM 3 on a 1.5GHz Pentium 4 box with a GeForce 4 MX440 video card and having a surprisingly good gaming experience. Even a subtle jump to an AMD 2500+ with a GeForce 3 video card that is two years old will deliver a solid gaming experience that will let you enjoy the game the way id Software designed it to be.'')
Nézd meg a konfigom sztem jobb mint az MX440 meg az 1.5GHzs P4 és mégis Win98at használok [és sztem képes lennék futtatni a D3at rendes sebességen csak nem full grafikával] (igaz SE amin nem tom,hogy futni fog-e...)
SZVSZ egy D3 miatt nem éri meg váltani senkinek (aki eddig nem tette meg)...
(én sem fogok valszeg...1ébként is UHU Linux rulz...)Ha követnélek egészen hazáig, megtartanál?
-
tag
az ms mindössze annyit, hogy már nem fejleszti jó ideje a windows 9x/me és az nt 4.0 professionalt. support is csak a nagy nyomás miatt van a 16/32-esekre 2006 június 30-ig. az nt 4.0 professionalra meg ez év június 30 óta nincs support csak a szerverekre (fizetős módszerrel) december 31-ig.
így nem érdeke senkinek sem fejleszteni - így az id-nek sem - és energiát ölni egy már halott vagy halálra ítélt oprendszerbe. -
twollah
nagyúr
Kivancsi lennek arra, hogy az M$ mennyit lobbizott az erdekeben, hogy csak XPn fusson a jatek.
-
baliii
senior tag
en ugy tudom hogy nem hasznal olyan effekteket amelyeket egy GF1-es kari ne tudna megjeleniteni. persze ettol meg nem fog szaguldani egy gf1-en:)
-
Thom!
veterán
ARB1
ARB2
R2××
R3×0
R4××
NV2×
NV3×
NV4×
Ki mit hogyan futattot a teszt alatt, mert van választás. -
Penge Borisz
tag
Én nem erről beszéltem.
Azért kérdeztem, hogy melyik DX-et használja, mert ha nem használja ki a DX 9-et, akkor nem kell neki DX9-es kártya a tökéletes futtatáshoz.
De egyébként igazad van.
[Szerkesztve]''A semmiből jöttél, a semmibe mész, mit veszthetsz? Semmit!'' Monty Python
-
rudi
nagyúr
válasz Penge Borisz #11 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy milyen shader verziójú effektet tartalmaz, hanem az hogy hogyan néz ki és milyen sebességgel fut a mai közepes kártyákon, ja és hogy mennyire használható/stabil/rugalmas a motorja és mennyien licenszelik majd.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Penge Borisz
tag
És még azt mondják, hogy nem kente meg őket a Microsoft.
Oké, én is XP-t használok, de az Alpha símán ment minden Op rendszeren, ne mondják már, hogy a teljes már nem képes erre.
Másrészt pedig, eddig úgy tudtam, hogy a Doom 3 nem fog tartalmazni Dx 9-es effekteket.
Ez változott volna? :F''A semmiből jöttél, a semmibe mész, mit veszthetsz? Semmit!'' Monty Python
-
polika
senior tag
aki megfelel a hardver követelményeknek az már csak a videokarcsijának a drivere miatt se win98-at használ mer már vagy 2-3 éve xp-re optimalizálják azokat, szóval ez a hír nem fogja letörni a doom3 közönségét (aka powerjuzer kategória), amúgy meg köszi a tartamas uborkaszezon hírt :O
-
Egon
nagyúr
Na tessék...
Nem is olyan régen volt egy hír, miszerint az Intel legújabb (9xx) chipsetjeihez nem jár majd támogatás a fenti oprendszerekhez. Mekkora fikázást csaptak egyesek!!! Nagyon remélem, hogy ezen egyének itt is megjelennek, és hasonló mértékben lehúzzák az id-t mint az Intelt...;]"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Frigo
őstag
Majd lesz ,de nem egy időben jön a win változattal hanem később .Hogy mikor azt nem tudni, dátumot nem közöltek.
-
eddie303
őstag
Linuxos verzió nem lesz? Az ID keze nincs benne?
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
mormota
senior tag
[L]http://www.sg.hu/cikk.php?cid=33125&PHPSESSID=9c0b579c02c7db32f5d585a42a5ef6bb[/L]
nemtom szoktátok e olvasgatni....
olvassátok elIllusztrálok, tehát vagyok
-
ptiboy
senior tag
9600pro elég lesz neki? (medium)
:)
-
Ace
tag
Az új Directx9c is jó lesz hozzá?
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest