Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nekem csak az a bajom, hogy még mindig nem tudjuk mi is kell a DX10 nek... szebb, kidolgozottabb grafikát ígér, a képek, videók szerint tényleg fergeteges lesz, de ahhoz hogy úgy nézzen ki ki is kell hajtani, ahhoz meg szerintem kevés lesz a legtöbb dx10-es kari hogy tényleg szép legyen. a minimum szerintem a 8800GTS ami középkatba jött eddig szerintem küszködni fog. Ez meg nem tudom. jól hangzik hogy tudja a DX10-et, de ha le kell butítani hogy ne diavetítést nézz akkor értelme mi?
persze ne legyen igazam, és akkor olcsóbban meg tudom úszni a fejlesztést. én várnék mindenképp amíg kijönnek a játékok alá, és készül teszt is hogy mit lehet kicsavarni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest