Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRINCS
csendes tag
mindig becsomagolom egy papírba - ne robbanjon szét
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
kíváncsi vagyok, kürtékhez mikor visznek egy ilyen dobozt, hogy ''véletlenül rossz tasak került bele''

-
demagóg
aktív tag
-TESCOban a kézi 10ezer Ft. 1 CD kb. öt másodperc.
-Nagyvállalati szinten rengeteg írt lemez keletkezik, mert olcsó archíváló média. Ezért többen is szakosodtak a lemezek megsemmisítésére is.
-A felesleges, hulladék lemezeket díjtalanul átveszik, akár az ügyfél jelenlétében ledarálják. Az akril granulátumból meglepő módon ismét lemezt gyártanak. -
L3zl13
nagyúr
Szerintem egy erre a célra dedikált mikró olcsóbb és gyorsabb.

-
anulu
félisten
ehh, ezt a baromságot! attól, h telefúrod lyukakkal, nem lesz kevésbbé káros a környezetre. amennyibe ez kerül, adják nekem, és furkálom érte a lyukakat egy ideig

-
rocket
nagyúr
Uthengerek-nel meg mindig nincs jobb megoldas

Viccet felreteve, szerintem manapsag meg nem annyira elterjedt a cd/dvd adattarolas a valalatoknal, hogy ezek a termekek tul nagy piacra talaljanak, de valahol elkell kezdeni
-
twollah
nagyúr
Jon a BSA.
Csavoka beizzitja a megsemmisitot, es mire a rendorok beernek a szobaba, mar el is tunt par giganyi adat.
Kar, hogy kegyetlen draga.
Amugy mintha regebben olvastam volna vhol egy masik eszkozrol ami ledaralja a CDket, DVDket. -
Sanya
nagyúr
hát, nemtudom miben merül ki a környezetbarát kategória, de szerintem nem ebben
-
corlagon
senior tag
En probaltam sokszor: meglepoen szivosak ezustos szinu barataink, rugalmasak, raadasul a festek osszevissza pattog roluk. Ahelyett hogy egy meltosagteljes roppanassal kettobe tornenek. Azert ha ilyen gorgos szek ala teszed oket es parszor athajtasz rajtuk, azt nem szeretik.
A cikkhez:
Ugyan mitol lenne kicsit is kornyezetbarat barmifele mechanikai muvelet, lyukasztgatas vagy akarmi? A karosanyag-tartalom ottmarad.
Korny.barat megoldas az lenne, hogy a cd-bol visszaallitja az eredeti alkotoelemeket, plusz a gyartas soran elveszett energiat es felhasznalt egyeb eroforrasokat, es az egesz visszaallitas nem jar ujabb energiabevitellel (=lehetetlen)... -
Sony 40-48x CD-ROM(boló)k sokkal hatásosabban végezték ki a lemezeket

-
karib
addikt
Olcsóbb és látványosabb megoldás: mikrosütő

Amúgy azt még mindig nem tudom, hogy a megsemmisített CD-k anyagával mit lehet környezetbarát módon kezdeni. Összezúzva vagy egyben, mit lehet csinálni az érdektelenné vált CD-kkel? Mégsem kellene a kukába hajigálni. -
Incognito
senior tag
Azért mert ''megkarcolja'' a felületét már ''környezetbarát módon'' bánik el vele? A ''környezetbarát módon'' nállam annyit tesz, hogy legalább újrahasznosítja. Nekem ez nem smakkol..
[Szerkesztve] -
TeeJay
félisten
és az ára minössze 200ezer pénz.
annyi erővel fogjanak 1 vésőt és húzzanak a korongra 3-4 csíkot.
vagy törjék ketté.
ennyi
olcsó gyors és biztonságos
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

olcsó gyors és biztonságos