Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Lehet, hogy túl ''egyszerű'' vagyok, de nekem valahogy nem jönnek be ezek a világítós kütyük. A simák meg, ahogy nézem, nem lesznek semmivel sem jobbak, vagy olcsóbbak, mint valami nívósabb, bevált gyártó termékei. Úgyhogy, én inkább maradok a Papstnál (ha épp van pénzem), vagy az Y.S. Technél (ha kevesebb van).

-
twollah
nagyúr
Ha jol emlekszem akkor a FalconRockIIesben egy Antec ventilator van, de az nem hangos.
Persze ez szubjektiv benyomas. -
Pompi
nagyúr
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Nálam is volt egy Antec ház amihez gyárilag adtak 8centis ventiket, igaz azok sima feketék voltak, nem ilyen csilli-villik, viszont azért volt hangjuk. Kiváncsi lennék azért ezekre a három fokozatuakra...
A TT smartfan az egy szörnyű venti szerintem. Nekem egy Volcano9-es kíséretében volt hozzá szerencsém. Az a baj, hogy van egy morgó alaphangja, ami még legalacsonyabb fordulatszámon is hallható.
GT SilentBladekekhez még nem volt szerencsém, de jókat olvastam róluk nagyon.
Nekem mostanában amúgy a Zalman ventik jönnek be, van 8 és 9 centisem is, a hozzá adott ellemállással leszabályozott fordulatszámon szinte hangtalanul teszik a dolgukat. És az áruk is elfogadható. -
TheVeryGuest
senior tag
Az öcsém gépében van Antec venti, szerintem baromira hangos, ráadásul zölden világít. Ajándék volt a házhoz (pénzt nem adnék világítós szarokért). A SilentBlade jóval halkabb, nem tom lehet, hogy az eleve alacsonyabb fordszámon megy. Van még TT SmartFan-om is, sztem az is hangosabb, mint a SilentBlade, bármennyire is szabályozom le. Max fordulaton lehet, hogy még az Antecnél is hangosabb. Szóval 9cm-ből nekem a SilentBlade jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
- be quiet! DARK ROCK PRO 4 CPU hűtő garanciális
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Thermaltake Toughpower Rrand RGB 1050w Platinum Moduláris Tápegység
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest