- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
UP
-
Mankó
veterán
Azt hittem a 937s+-ra írtátok, hogy átverés, meg nem jó játékra stb.
Már kezdtem beidegesedni. Pedig ideges ember nincs, csak hülye.
Nekem tényleg általános használatra kell. Sok film, átlag játék, NET, szövegszerkesztő.
Ha erre megfelel a 937s+, akkor én boldog leszek.
Csak már abban is kételkedek, hogy ezeknek megfelel-e.
Az is igaz, hogy az MVA panel szebb képet ad, mint egy TN6film panel, de ha átlag alkalmazásoknál nem észrevehető a különbség, akkor ez engem nem is zavar. Csak akkor, úgy is legyen.
Neked milyen a monitor?
[Szerkesztve] -
Icewind
aktív tag
Mért ne lenne jó?
Nézd, azért különbséget kell tenni TN és MVA panel között, nyilván egy MVA szebb képet, homogénebb szineket (nagyobb kontraszt) ad...etc
De azért általános használatra már vannak remek TN paneles moncsik is, ha fontos a válaszidö (pl játékokhoz ugye).
Sztem a TN panelesek közt ez a BenQ az egyik legjobb, nagyon jó paraméterei vannak, és egyébként is szvsz jó moncsikat csinál a BenQ...
Üdv
Ice -
Mankó
veterán
Most nézem, hogy lehet, hogy benéztem.
Ez nem az a monitor.
De ha már itt tartunk valaki nyugtasson már meg a Benq 937s+-al kapcsolatban.
Nagyon megköszönném. -
Mankó
veterán
Benq 937s+-t rendeltem.
Arra vagyok kíváncsi, hogy most miért nem jó az a panel, ami abban van? Vagy egyáltalán milyen panel van benne?
Akkora már a kavarás, hogy nem látok ki belőle.
Már kezdtem örülni, hogy végre eltudtam dönteni, hogy milyen monitor kell. Erre jönnek ezek a hírek, hogy mindenki anyázni fog a Benq-ra.
Szóval fejtsétek már ki bővebben, hogy miért nem jó a Benq 937s+!!!
Köszi -
Mankó
veterán
No most valaki nagyon gyorsan fejtse ki, hogy mi a lényeg ezzel a mocsival kapcsolatban,mert én ilyet rendeltem! S holnap mennek érte.
Ha már itt lesz, nem nagyon tudok ellene tenni.
please!!!! -
janpotocki
senior tag
-
micro
addikt
Mit jelent a második besorolási osztály?
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
ciao
senior tag
a cad alkalmazásokhoz miért kiemelt fontosságú a színmélység???
amikkel én dolgozom bőven elég a 256 szín, de a 16 bit mindent kielégít!!Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Gondolod eszt otbben eszreveszik???
Mert sok mindnekinek feltunt sok minden de pont a lenyeg nem mar regebben:
Bővebben: link
ps-t tessek olvasni...
udv
neduddki
mod: vay arra gondolsz hogy arra fognak tippelni hogy a tn-eknel is gray2gray van????
poen: hat akkor lehet hogy igy lesz 12ms-bol 8????:- ))))
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
peterqe
aktív tag
8 ms-et most sokan nem fogják kultiválni és mindenki elkezdi fikázni az FP937s+ t, hogy micsoda átverés.
- Ez a világ a létező világok legjobbika -
-
fLeSs
nagyúr
Semmi extra, és még csúnya is.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na akko rmost ebben ez van vagy a samsung????:- )))) /leginnkabb minth akoltoi lenne a ekrdes????:- )))/
Bővebben: link
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- Acer Nitro VG270bmiix Gamer Monitor!27/IPS/75HZ/Freesync/1ms/ZEroframe
- Tesla 24col monitor eladó 2db
- Samsung S24R350FZR Monitor!24"/IPS/75hz/Freesync/
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest