- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
bdav
őstag
''Csakhát a kritikus tömeg, az kell!
ja nekem meg az a kritikus 200 ezer forint, ami a gép upg.-hez kell (nem csak procit akarok cserélni :) ), hogyha A64-re állok át :) viszont az XP-k árfekvése kifejezetten kellemes :D10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
marcee
addikt
Márpedig, ha nem váltanak elegen Athlon64-re, akkor programot sem fognak rá optimalizálni, amiért majd nem lesz érdemes megvenni, amiért... aztán az AMD... nem, ezt má' le se írom. :D
Sz'al inkább vedd meg. Pont az a lényege, hogy (elméletben, remélem gyakorlatban is így lesz) nem kell lemondani a 32bites sebességről/kompatibilitásról, és már ott lapul benne a fájdalommentes átmenet lehetősége... Csakhát a kritikus tömeg, az kell!\m/
-
marcee
addikt
Azért az nem szép tőle, hogy a KT400A-s lap nem viszi a 400 fsb-s procit :(
\m/
-
bdav
őstag
az a baj, hogy szerintem meg nem éri meg még a64-re fejleszteni, mert egyszerü home-usernek nincs rá szüksége perpillanat. viszont teljesen kiszámíthatatlan hogy mikor lehet már kihasználni, az is gáz hogyha nagyon elszurod a generációváltás idejét. Amint kijön az a64 azért még igencsak drága lesz, viszont az XP-k árai valószínű elkezdenek mélyrepülni (pláne a bartonok, meg ami most jön majd 400-as fsb-vel), ergo ősszel érdemes lehet beruházni egy XP-s konfigba, ha cca 1,5 évig nem kell átállni 64 bitre...
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
maniac
senior tag
Én maradok a KT7A-s alaplapomnál míg kinem jön az Athlon64, sztem nem éri meg mostmér fejleszteni, egy fél év múlva (remélem) úgyis generációváltásnal lehetünk szemtanúi.
-
Jaq
tag
Most mar marad a KD7, amig nem valtok uj generaciora... tehat jo sokaig :)
Amugy a ~100euro indulo arnak nem olyan rossz szvsz. -
nagyúr
Lesz-e olyan jó mint az nForce2??? Mármint a memsávszélessége? És 18+fa lesz az ára? Hisz egy nForce2 már annyiért lehet kapni, bizony ám. Kicsit elkéstek nem? De remélem azért nem lesz olyan roszz ez sem. :D
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...