- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Az a legendás kártya a voodoo 5 6000 , volt adaptere neki, kb 100w. Állat kártya volt, az biztos, csak drága. A 3dfx találta fel az élsimítást. F-buffernek hívták anno, volt még valami az fsaa mellett, de arra már nem emlékszem. Matrox az enviromental bump mappinget. Mindkét effektet átvette az Nvidia, majd az Ati, és már csak ketten uralják a piacot. Nem lassulás kellene, hanem verseny. Matrox jöhetne a g800-zal, amit beígértek kb 3-3,5 éve. A 3dfx-et sajnáltam nagyon. Nem akartam nv kártyát, mert gyűlöltem őket. :) Mostmeg Ati van így nem kell nv-t használnom.
Érdemi újítás eddig is csak 2 generációnként történt.
tnt1-tnt2 -- dx6
geforce256-gf2 --- dx7
gf3-gf4 --- dx8
gfx- ? --- dx9
Szóval érdemi újítás eddig sem zajlott fél évenként. Az lenne az igazi, ha több gyártó lenne, és mindegyiknek lenne ideje normális kártyát fejlesztenie, pl fx5800 ultra esete. Azonban ez a 22-es csapdája, hiszen mindegyik gyártó egy kicsivel gyorsabb szeretne lenni a másiknál, és ugyanitt tartanánk. Továbbra sem gondolom, hogy ebből érdemi megegyezés, vagy esetleg együttműködés lesz. -
zsoltee10
addikt
Én is erre gondoltam. Bőven elég lesz a 9700 az első dx9 játékokhoz, de még a második hullámhoz is. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy így lenne a dolog, az Nvidia nem áll le egyezkedni az Atival, mert nincsenek jó viszonyban. Az Ati meg így is vezet, akkor meg minek hagyja , hogy az Nv beérje?? :F
Valóban az lenne az optimális ha 60e-ért lehetne is kapni 9700-t, vagy 50 alatt.
Aktív témák
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest