Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FTeR

addikt

válasz ABnormal #3 üzenetére

bocs, de sosem tudtam szimpatizálni az ilyen térítő figurákkal :U
    lehet ajánlani, ha vki keres. de a ''jehova féle'' térítést nagyon nem bírom.
    (én hatásomra is áttért már pár ember az ff-re, de sosem tolakodtam. csupasz ie6nál mindenféleképpen jobb.)

ez csak prekoncepció. abból, h szerinted egy értékelhetetlen app téves dolog arra következtetni, h mások csak kényszerből és/vagy megszokásból használják.

nem tudok semmilyen böngészőért rajongani, mert mindegyikben vannak idegesítő dolgok. utolsó böngi az opera6 volt ami tényleg tetszett, de annak komoly gondjai voltak a weblapokkal, ráadásul még fizetős is volt. ez hamar átvitt az ff-re. de azt meg nem véletlen szokás bugrókának nevezni.

az opera mindig is saját utakon járt és sok esetben tényleg innovatívnak bizonyult, mégha marketing hiányában tényelg nem kapja meg a kellő figyelmet. ff egyik legnagyobb vívmánya, h úgy tudott többet nyújtani az ie6nál, h megmaradt ugyanolyan egyszerűnek. 1.x felülete kísértetiesen hasonlított az ie6ra, míg opera nagyon másképp nézett ki. az újabb operákkal is ez van. nehéz átszokni rá (nekem személy szeritn nem is tetszik).

Új hozzászólás Aktív témák