Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
bocs, de sosem tudtam szimpatizálni az ilyen térítő figurákkal
lehet ajánlani, ha vki keres. de a ''jehova féle'' térítést nagyon nem bírom.
(én hatásomra is áttért már pár ember az ff-re, de sosem tolakodtam. csupasz ie6nál mindenféleképpen jobb.)
ez csak prekoncepció. abból, h szerinted egy értékelhetetlen app téves dolog arra következtetni, h mások csak kényszerből és/vagy megszokásból használják.
nem tudok semmilyen böngészőért rajongani, mert mindegyikben vannak idegesítő dolgok. utolsó böngi az opera6 volt ami tényleg tetszett, de annak komoly gondjai voltak a weblapokkal, ráadásul még fizetős is volt. ez hamar átvitt az ff-re. de azt meg nem véletlen szokás bugrókának nevezni.
az opera mindig is saját utakon járt és sok esetben tényleg innovatívnak bizonyult, mégha marketing hiányában tényelg nem kapja meg a kellő figyelmet. ff egyik legnagyobb vívmánya, h úgy tudott többet nyújtani az ie6nál, h megmaradt ugyanolyan egyszerűnek. 1.x felülete kísértetiesen hasonlított az ie6ra, míg opera nagyon másképp nézett ki. az újabb operákkal is ez van. nehéz átszokni rá (nekem személy szeritn nem is tetszik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chromecast topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest