Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Mire megjelenik a PS3, A BR lejátszók sem lesznek már annyira drágák - hamar lecseng majd a mostani 1000 eurós őrület, amint hat-nyolc gyártó kínálja a második generációs lejátszókat.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
marcee
addikt
Már csak azért is érdekes a ragaszkodás a BR-hez, mert annó - emlékeim szerint - kétszer annyi PS2-t adtak el kezdetben japánban, mint játékot, ergó ''olcsó'' DVD lejátszónak vitték eleinte, holott a gyártása veszteséges volt. Ha jól tudom az elődjénél magasabb ára ellenére is olcsóbb lesz egy PS3 az aztali BR-ekhez képest.
\m/
-
Ste
addikt
kicsit saját maga alatt vágja a fát a sony ezzel a sok huzavonával
-
sgbo
csendes tag
válasz Komplikato #11 üzenetére
Azt cáfolták, hogy lesz HD DVDs XBOX360. de külső, külön megvehető lejátszó ettől még simán lehet.
-
Gregorius
őstag
Még a végén kiderül, hogy a Sony is HD-DVD párti és azért szabotálják a BR-t
-
Komplikato
veterán
''... ugyanakkor egy külső eszköz képében hamarosan ehhez a konzolhoz is elérhető lesz HD DVD olvasó – ám ezen a médiatípuson nem terveznek játékokat kiadni.''
Hivatalosan többször is megcáfolták ezt, legutoljára pár napja, az MS részéről. Ez nem jelenti azt, hogy tutira nem lesz, de nem egyhamar, és azért mérget se kell venni rá."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Cathfaern
nagyúr
Az ok:
1. blu-rayt elterjesszék
2. HD felbontás miatt (illetve a játékok fejlődése miatt) azok jóval nagyobb helyet foglalnak, kell a több tárhely (például egy rpg-ben ha minden npc-nek akarsz szinkronhangot adni, az elég rendesen elviszi a helyet. Meg alapból a nagyfelbontású átvezető jelenetek)
3. Ha DVD-vel jönne ki, akkor se tudták volna kiadni a Ps3-t -
sgbo
csendes tag
sztem az ok : árukapcsolás.
PS3 megjelenik, lehet azt mondani : ezt vegyétek XBOX360 helyett, ebben legalább Blue-Ray is van. Aki meg a Blue-Ray-re kíváncsi az is megveszi hisz nem lesz nagyon más (+még talán pár játékot is vesz már akkor a gyerkőcnek).
Egyszerű marketing. Csak ott rontották el, hogy nem sejtették, hogy BR ennyit fog késni.... -
student
őstag
engem nem zavar, legalább a ps3-ra koncentrálnak.
-
Tomcat
őstag
Én csak azt nem értem hogy miért nem adták ki simán DVD olvasóval a PS3-at.
A MS is ezt tette az X360-al, nem várt a HDDVD-re.
Egy DVD9 kapacitása még ma is elegendő kell hogy legyen a legtöbb tartalomnak.
Mivel akarják megtölteni a BD lemeztöbbszörös kapacitását?
[Szerkesztve]Tomcat
-
nagyúr
Sony képes maga alatt kivágni a fát. Amúgy is inkább HDDVD szimpatizáns vagyok a könyebb átállás, illetve a vastagabb védőréteg miatt.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
ftc
nagyúr
Már mindent a PS3-ra fognak....
-
orbano
félisten
Hehehe, hajrá HDDVD olcsóságot, fukarságot a népnek...
A vér nem válik VAZZE!™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest