Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
nn687
tag
Na jó, ezt csak példának hoztam fel, de egy autókiállításon ''kicsit'' több gyártó van mint egy cebiten, Toyota, Mazda, Honda, Volkswagen AG, General Motors Corporation, DaimlerChrysler AG, PSA Peugeot Citroën, Renault, BMW AG, Fiat, Ford Motor Company, Porsche, Kia Motors Company, Suzuki Motor Corporation... hirtelen ennyi jut eszembe, több mint ATI, Nvidia, Intel, AMD, és akkor nem márkákról hanem cégekről beszéltem, és csak autógyártókról, nem komponensgyártókról, de most komolyan, csak gumikat vagy felniket többen gyártanak mint informatikai cuccokat, pedig azért manapság szerintem több számítástechnikai eszköz fogy mint jármű, és talán ide kisebb cégek is könnyebben betörhetnének.
XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...
-
LALA_kiraly
őstag
Minél több névvel képviselik magukat, annál nagyobb az esély az eladásra. Ha meg két cég összeáll együtt fejlesztenek, felezik az árakat. Ez csak nekünk rossz. Lassan nem lesz mit tesztelni, mert mind ugyanaz lesz...
50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
rudi
nagyúr
Elbír? Akkor miért fuzionál minden gyártó, miért használanak közös platformokat, miért kínlódik évek óta a Fiat, miért húzta le a rolót a Rover? Tudtommal, jelenleg a Honda az egyetlen gyártó, ami teljesen önálló az autóiparban.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Muton
addikt
sterinen a dolgok mrn igy múködne k
[Szerkesztve]Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
nn687
tag
Az autópiac persze elbír többszáz gyártót is, nemértem én ezt...
XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...
-
X@b3e
addikt
Nekünk nem lenne jó, halandókank, az tuti
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
rocket
nagyúr
Nem lennek meglepve hamarosan valosag lenne a hirbol, ez a jovo (mar a jelen is egy ideje) , nagyobb keliberu cegek is raszorulnak a fuziora, tulsagosan sokan akarnak szeletet a tortabol, a szamitastechnikaban belul is, persze a versenyhivataloknak azert van beleszolasuk ezekbe, ott meg akadhatnak gondok.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
L3zl13
nagyúr
-
cortez25
senior tag
Hát nem tudom...nem örülnék neki én se....
pláne ki tudja milyen néven hoznák létre?
Vagy eltünne mindkettő, vagy maradna és jönne egy harmadik név ami alapján mindkét hálózat terjesztene, de a baj csak az akkor viszont saját konkurensei lennének egymásnak...Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
rudi
nagyúr
Szerintem pár éven belül egyesülni lesznek kénytelenek, pláne, hogy nem áll tőlük távol az ötlet. A komponensbiznisz egyre jobban haldoklik, a notebookok térnyerésével szépen csökkennek az alaplap és VGA eladások. Ilyen szempontból az MSI áll jobban, de a GB általában olcsóbb. Egy hasonló páros, mint a Asus (csúcs) és Asrock (value) elképzelhető MSI/GB kombóval. Most az ECS is azon fáradozik, hogy az eddigi value neve mellé csúcsnevet is kiépítsen. Relatíve kicsi ez a piac, amin mozgolódnak, ez max 2-3 nagyobb gyártót bír el (mint ahogyan a CPU-piac is).
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Scream007
őstag
Tényleg nem volna jó, mert eggyel kevesebb cég lenne.De amugy érthetetlen lenne a 2 nagy cég döntése mindkettő jó piaci poziciban van, termékeik keresettek Európa szerte és a szállítással sincsenek gondjaik, 2 menő cég, érthetetlen lenne ez a döntés.
Amugy monopól helyzet ez esetben sem jönne létre.....most ide kéne jönnie az alaplap/vga gyártók sorának de szerintem mindenki tudja melyik cégek akik számítanak ezen a 2 piaci szegmensen.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Dassler
őstag
válasz bolondember #2 üzenetére
Miután megvettem a Giga meg az MSI részvények legalább 25%-át, úgy már izgatna a dolog
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
bolondember
MODERÁTOR
ja, nem kéne ezt meglépni - monopólium a mi szempontunkból NAGYON nem jó...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
L3zl13
nagyúr
Én nem örülnék neki az biztos.
A két ilyen nagy cég egyesülése csak a versenyhelyzetet csökkentené.Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest