Aktív témák
-
Ombi5
őstag
Ha majd vki latja itthon szoljon please!!!
-
Alan
aktív tag
Sajnálom, biztos örülnél neki... nagyon jó monitor, hát még a kártya...
Engem még kevésbé fenyeget ez a veszély, mert én már csak duplában tudok gondolkodni, úgy meg aztán sosem lesz pénz rá :) Végül is mekkora marhaság lenne egy lapos fekete izéért kiadni ekkora zsák pénzt. Így is nagyon sokba volt a mostani. Úgy vettem, hogy ez életem végéig jó lesz - de azért remélem, ez nem jön be és még eléldegélek egy darabig :) -
Ombi5
őstag
Nah en erre palyazom de ketlem,hogy itthon mar lehet kapni!
http://www.eizo.co.jp/welcome/products/lcd/l885/up01.html
:( -
hunluigi
senior tag
Ezért a pénzért olyan 21''DF-et veszek hogy megszólal és még ''fagyizni'' is marad pénz bőven... Kell még egy pár év amíg ezek a cuccok elérhető árcimkével jelennek meg... Amúgy is inkább tényleg csak munkára használható.
-
nap
addikt
Szivesen nezegetnem az asztalomon, de az arat inkabb nekem fizessek. :)
-
erdoke
titán
válasz
Diolen Mobi #5 üzenetére
Hú, az ütős egy ekkora darabnál. Milyen árat mondtak? 3 éves fejlesztési keretem?
:( -
Diolen Mobi
csendes tag
Bár ha belegondolok, hogy pár éve még a CRT-ik ennél többe kerültek, akkor nem is annyira drága...
-
Diolen Mobi
csendes tag
Na ez már döfi. Csak a lottóötös hiányzik hozzá...
-
Ploszi
senior tag
ez kéne nekem, uhh nagyon szépecske :)
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- (2db) AOC CQ32G4VE /2560x1440 / 31,5' / Ívelt /QHD/ 180 Hz/
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest