Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem fér ki 600 sornyi pixelen (elég gagyi netbook az...), akkor miért nem jelentkezel be rá egy asztali pc-ről és nézed meg mondjuk 1900x1200-ban ugyanezt?? Ja, hogy ilyet a windows nem tud, ezért a win userekben fel se merül... upsz.
Én elhiszem, hogy új felhasználónak a linux az nagy probléma. De nekem erről mindig a vadász jut az eszembe, aki bemegy az erdőbe medvére vadászni, csütörtököt mond a puska és utána ... hát tudjuk, mi következik. Ha neked nagy orálozás a linux, minek mész házhoz a ló nemesebb szervéért??? Megszoktad a windowst, belerögzült a reflexeidbe, rendben van. Nem akaródzik belefeccölni ugyanazt a 3-4-5 év munkát a linuxba, mint amennyit belefeccöltél az xp-be, rendben van. DE:
- ha nem akarod beleölni a munkát, minek erőlteted?
- ha nem ölted bele az energiát, miért csodálkozol, hogy nem megy?
- miből gondolod, hogy a fordított eset (hogy valaki 10 év linuxozás és nulla windowsozás után átüll windowsra) az sokkal gördülékenyebb, mint a te problémád? Csak azért hiszed ezt, mert a számítógép felhasználók mintegy 99%-a nem járt ebben a cipőben és fogalma sincs arról, hogy ez mit jelent? Hidd el nekem: rendes operációs rendszerek után (vms, solaris) xp elé ülni kínszenvedés. El tudod képzelni, mekkora szívás egy xp-vista upgrade, mire három nap guglizás után kiderül, hogy a scannerhez mellékelt szoftver nincs és nem is lesz soha vistán? El tudod képzelni, mekkora szívás, mire kiderül, hogy melyik filmlejátszót érdemes feltenni xp-re meg melyik codec packet?tud hibernálni... wow... én azért raktam fel linuxot, hogy menjenek a gépek, nem azért, hogy hibernálva legyenek...
gnome-sensors-applet. nekem elintézett mindent, csak pár klikk volt az egész telepítés.
Még három dolog:
- szellemi önkielégítés céllal ne linuxozzál, az nem arra való.
- én soha egyetlen egyszer sem mondtam, hogy te vagy az ms mit csináljon az xp-vel.
- ugyanezt elvárom a kibicektől fordítva. Hagyjatok békén minket a windows program fusson linuxon meg a többi hasonló hülyeséggel. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 5050/5060/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Eladó Garmin Montana 750i
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest