- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
2,5Kg (lapi) + töltő + táska saját súlya + jegyzetek, tollak, dossziék, telefon, stb... Hidd el, simán van így 3,5 kiló. Amúgy jó táskám van, akkor sem teszem le, nem azért mert féltem a sérüléstől, hanem mert dzsuvás lesz a tatyó tőle. BKV-t úgy takarítanak, hogy futtában átszalad rajta a takarítónéni...
Jevons paradox
-
Kortes
csendes tag
válasz Aprósólyom #26 üzenetére
És ha rendes táskád is van hozzá akkor meg lerakod, és teljesen mindegy, ha te nem szereted lerakni az más. Egyébként nekem 2,5 kg a laptopom 15,6"-al, én sem 3,5 kg-ról beszéltem, az már tényleg nem túl kényelmes.
-
Z86
őstag
Úgy emlékszem a Milyen notit vegyek topicban valaki írta, hogy csak augusztus közepétől lesznek elérhetőek kis hazánkban, szóval szerintem még nincs vele tapasztalat. Ettől függetlenül nem valószínű, hogy alkalmasabb lesz a fenti célokra, mert hát nem igazán multimédiás gépnek szánják.
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Jó reggelt !
Kérdésem a következő ? a 531 -ben is ugyan olyan a hangminősége mint a 530 -é ( hangszóró , zene hallgatásra + film ,nem a legjobb , ). ?? -
PH-User
addikt
Ebben is ratyi Intel graf. Áhh.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
-
Aprósólyom
addikt
Adatlap fetisiszta! Te külön tegyél bele magadnak egy Full HD kijelzőt! Vagy vegyél Sony VAIO laptopot. Ők mániásan kicsi kijelzőkbe hatalmas felbontású paneleket tesznek.
Jevons paradox
-
alamuszi
senior tag
13"-on bőven elég az 1368*768-as felbontás nem kell több. Itt az 1440*900 is sok lenne, egyszerűen kicsi a képernyő ehhez. Valamint ennyi pénzért ilyen méretben ennél sokkal nagyobb felbontású panel (pl Sony vajo Z 1600*900 13 " -on, vagy Lenovo TP x301 1440*900) jóval többe kerülne, akkor meg nem érné meg eladni 500 euróért. Szóval ez így jó szvsz.
A fujitsu kezd visszatérni a régi nagy híréhez, a régi amilo gyenge minőségnek nyoma sincs. Végre megint jól teljesítenek.
[ Szerkesztve ]
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
-
HaZse
őstag
13 v colon 1366x768 vagy 15 colon 1366x786 nem mindegy? A felbontás ugyanaz, csak a képátló más.
Jelenleg egy Dell E4310-est használok (Core i5 procival) és bőven elég. Jól hordozható, nem nehéz. Itthon ha akarom akkor a 23 colos Dell 2311H moncsimhoz rákötöm.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Dolby
senior tag
Lehet hogy számszerűen nem sok, nekem soknak tűnik :-D Bár 2 kg-hoz képest a 0,5 is a negyede szóval matematikailag sem kevés :-) Viszont az tény hogy én suliba hordom kb minden nap, és 2-2,5 órás bkv + bent suliban épületek között elég sokat kell cipelni. Ha autóba dobnám be arra a 20 m-re biztos nem tűnne soknak. Vagy ha nem 180 cm és 60 kg lennék :-D
kicsee: Természetes hogy a méret relatív, nekem jegyzetekhez és programozáshoz elég. Ha képeket szerkesztenék, vagy tervezni kéne rajta akkor tuti hogy állandó használatra egy 19-21-es monitor sem lenne elég :-D- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Ringman
nagyúr
A héten volt szerencsém egy hp 6910p-t (16:10 - 1440x900) és egy hp 6450b-t (16:9 1366x768) összevetni egymás mellett, hát szembeötlően kisebb az ugyanolyan átmérőjű 16:9-es képernyő, meg a kép élessége/pixelessége is szemmel láthatóan különböző.
_opció_ nincs az 1000$ vagy € árú 14 col alatti gépeknél, nekem ez a bajom.hordozásnál tényleg jó a 13-14 colos gép, nekem a 12-es is, nekem a felbontás kicsi, nem a kijelzőn a betű.
Dokkot és is használok, jó is az
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
LGLuke
őstag
Veszel HP Probookot, vagy még jobb, ha Elitebookot, és egy dokkolót.
Rátolsz egy monitort, egeret, billt. Máris dolgozhatsz vele full HD-ben.
Hordozásnál pedig jó a 13-14".
A felbontása meg így jó, ahogy van, különben a betűk olvashatatlanok lennének, és ha valaki napi 8 órát ül a gép előtt, nem igényli az olvashatatlan, szemrongáló felbontást kis képernyőn. -
e00dgy
aktív tag
válasz osztraksajt #2 üzenetére
Igaz ezen valóban sok a Full HD, de 15" -osra és általában gondoltam, csak azt nem fejtettem ki Egyébként nagyon gép. Barátnőmnek 1 éve szintén Fujitsu-t vettünk. Amit kap szegény laptop, hű.... és meg se kottyan neki.
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
nuke7
veterán
miért ilyen vastag..? ez nem tűnik valami acélosnak ez az akksinak se, vajon meddig megy egy töltéssel..? (hamár hurcolni, meg diákoknak is ajánlották )
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
banhammer
veterán
Pofás kis gép.
Nekem tetszik a dizánja.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Dolby
senior tag
Hogy érted hogy kis képernyős? Én imádom a 13,3mas laptopom, súlyra méretre pont hordozható de még nem túl kicsi. Persze biztos van aki 15 alatt nem vesz semmit, de azok annyival nehezebbek és kevésbé pakolhatóak, hogy akkor meg minek laptop? Amíg öcsém 15,6-os gépét használtam kölcsönben, 3x is meggondoltam hogy magammal vigyem-e.
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Ringman
nagyúr
válasz osztraksajt #10 üzenetére
már várom laptopoknál is a 21:9-es képarányt:
A szlogen már megvan:
True cinema experienceelőfutár: Sony Vaio VGN-P11Z/R
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz osztraksajt #7 üzenetére
Ez így oks, csak opció lehetne az 1600x900 ,felárral nyilván.
mondjuk trackpoint hiányában nem vagyok célközönség, de jelenleg macbook/sony-n kívül - ezek nálam kiestek - nincsen az új gépek között normális felbontású 14.1 col alatt, ami elég szánalmas szerintem.
vagy megint a nagy csúnya kijelzőgyártók állnak e mögött is?
-
agent_k
őstag
140k-ért már rendes notit lehet venni, nem ilyen kisképernyős szutykerájt...
-
Ringman
nagyúr
Az elöl lévő audio csatlakozókat el kéne felejteni, nekem TP T61-él így van, ágyban elég kényelmetlen.
1366x768 akinek kicsi, vegye nagyobbra a betűméretet.
az, hogy nincs csavar a d-sub-hoz, valami újítás, vagy nagyon lemaradtam?
-
yakuza.tora
addikt
"1,9 kilogramm tömegű gép, tehát a könnyebb, hordozhatóbb típusok közé tartozik"
Ezt vajon hogyan érték el? Ha hétköznapi használatra ajánlják, akkor nemcsak a súly kell, hogy szempont legyen, hanem a tartósság is, aminek az egyik alapja egy erős ház/váz!
Alléz Olympique de Marseille!
-
Z86
őstag
Lassan ideér az új széria. Remélhetőleg a kedvező árban már benne lesz a szokásos 3 év garancia is és akkor ismét megkapják a különösen ajánlott plecsnit
-
-
e00dgy
aktív tag
Nem rossz, de ezek a képernyő felbontások. HD ready. Miért nem tudnak egy Full HD kijelzőt beletenni?
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Formula-1
- Trollok komolyan
- ASUS routerek
- Windows 11
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad T14- i5-10210U/16GB/256GB SSD/W14"/W10 Pro/HUN 27% ÁFÁ-s Á++
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U/16GB/256SSD/14 " FHD Bang&Olufsen hang garanciával
- HP Pavilion laptop 15-eg0208ur - 11th Gen Intel Core i5-1135G7 2.40GHz, 16GB ram, 512GB NVMe
- Lenovo Thinkpad T490 i5-8365u/16GB/256GB SSD/14"FullHD touch magyar bill. Garanciás laptop eladó
- Dell XPS 15 7590
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest