Hirdetés
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1. A túl szépfiúshoz: Heath Ledger is az volt, mielőtt megkapta Joker szerepét. Ment is a fikázás ezerrel, aztán odavágott keményen. A külsőt biztos megoldják, ki van pattintva, ősz haj, seb, kontaktlencse, CGI->Geralt.
2. A hangját most hallgattam a Man of Steelben, egész mély, szerintem nem lesz gond.
3. A Justice League, a Batman vs Superman csak kritikailag és a Marvel filmek bevételeihez képest nevezhető bukásnak, pénzügyileg bőven megérte nekik, ahogy Cifu is írta.
4. Nekem szimpatikus ez, hogy bejelentkezett a szerepre, meg hogy szereti a Witcher könyveket/játékokat (több hírben is olvastam, hogy pl. WoW-ozott is aktívan, szóval simán hihető), mert valószínűleg jobban képben van, mint a legtöbb színész, aki játék/könyv/képregény szerepeket vállal.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem sokkal ezelőtt érkezett a hír, hogy az ismert színész lesz a főszereplője az egyik legjobban várt szériának.
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest