- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor ezt rosszul gondoltam, így nem tudom, hogy ennél a monitornál van-e előnye a DP-nek. Talán a magasabb sávszélesség, mert a HDMI 2.0 csak 4:2:2 subsampling mellett elég az 1440p@120 10 bithez.
#11 csako
Köszi, bíztató.Azt még nem tudom, hogy milyen lesz belőle, nekem összessel kapcsolatban kérdés még, hogy mennyire uniform az IPS panel, és van-e bennük ventilátor. De majd megjelenés után szondázom az Amazont és Redditet.
-
törölt tag
Gaming monitoroknál a DisplayPort szokott lenni az elsődleges bemenet, a HDMI pedig a szórakoztatóelektronikában terjedt el.
Monitoroknál jellemző, hogy natív felbontás mellett maximum 60 Hz működik HDMI-n, ami konzolokhoz pl. elég volt. Szerintem a HG70, G5 és G7 is ilyen, de általában a kézikönyv végén listázzák, hogy melyik bemeneten melyik felbontás-frekvencia pár támogatott. Emellett a G-Sync, FreeSync is csak DisplayPorton szokott menni a monitorokban.
A HDMI 2.1-gyel viszont megjelent a 2160p@120 az új konzolokban, elsősorban emiatt kezdték el bejelenteni a HDMI 2.1-es monitorokat.
-
Novver
senior tag
1440p 144hz-en használom most a Samsung HG70-emet.
Ha tudok végre venni emberi áron 6900XT-t akkor lesz majd G5 vagy G7. Esetleg valami más 4k csoda.
Oda Displayportot javasoltak, de ugyanakkor a HDMI is tökéletes lehetne.
Őszintén kezdem elveszteni a fonalat hogy melyiket mikor érdemes -
tacsk0
aktív tag
Jó lenne a ps5 mellé
asszony meg tudna TVzni... de az ára miatt álom marad.
-
Amerigo57
őstag
Az Acer Predator X28 egész jól néz ki, az ára is elfogadható, az Acer XB280HK TN paneles 4K-s monitor utódja.
Link: -
törölt tag
válasz
Komplikato #3 üzenetére
Biztosan VA, a termékoldal szerint is.
(Szerintem az AUO M430QVN02.2 panel van benne.) -
Komplikato
veterán
Mennyire biztos, hogy a 43"-os az IPS paneles megoldás? Több forrásban is VA panelt láttam.
-
törölt tag
HDMI 2.1 csak a legnagyobbon lesz ezek szerint?
Kár ha így van, mert nekem 27-28"-ban kéne majd 2160p@120-as monitor. Az nem érdekes, ha gyorsabb, azt már úgyse veszem észre.
Azután még egy integrált, vagy 100 watt alatti dedikált VGA-t szeretnék hozzá HDMI 2.1-gyel.
Van egy erősítő is a rendszerben, amit nem szeretnék másodlagos kijelzőként használni, mert azzal csak a baj volt eddig. Optikán meg az újabb hangformátumok nem mennek át. Ezért a HDMI.
-
Milyen jó, hogy most már egy nagy Oled TV árához képest kétszeres áron lecserélhetem a mostani ultrawide monitorom egy HDR képes nagyobb képfrissítésű monitorra...oh wait!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest