- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Meg is tudlak érteni, jó döntés volt. Bár én szeretem az ultrawide monitorom, de ilyen árakon mint ezek az Acerek mennek kész vicc az egész.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
GreatL
őstag
Lg c1et vettem most... Eltöröltem a monitor plusz tv konfigom, felesleges itthonra.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
törölt tag
Akkor ezt rosszul gondoltam, így nem tudom, hogy ennél a monitornál van-e előnye a DP-nek. Talán a magasabb sávszélesség, mert a HDMI 2.0 csak 4:2:2 subsampling mellett elég az 1440p@120 10 bithez.
#11 csako
Köszi, bíztató. Azt még nem tudom, hogy milyen lesz belőle, nekem összessel kapcsolatban kérdés még, hogy mennyire uniform az IPS panel, és van-e bennük ventilátor. De majd megjelenés után szondázom az Amazont és Redditet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gaming monitoroknál a DisplayPort szokott lenni az elsődleges bemenet, a HDMI pedig a szórakoztatóelektronikában terjedt el.
Monitoroknál jellemző, hogy natív felbontás mellett maximum 60 Hz működik HDMI-n, ami konzolokhoz pl. elég volt. Szerintem a HG70, G5 és G7 is ilyen, de általában a kézikönyv végén listázzák, hogy melyik bemeneten melyik felbontás-frekvencia pár támogatott. Emellett a G-Sync, FreeSync is csak DisplayPorton szokott menni a monitorokban.
A HDMI 2.1-gyel viszont megjelent a 2160p@120 az új konzolokban, elsősorban emiatt kezdték el bejelenteni a HDMI 2.1-es monitorokat.
[ Szerkesztve ]
-
Novver
senior tag
1440p 144hz-en használom most a Samsung HG70-emet.
Ha tudok végre venni emberi áron 6900XT-t akkor lesz majd G5 vagy G7. Esetleg valami más 4k csoda.
Oda Displayportot javasoltak, de ugyanakkor a HDMI is tökéletes lehetne.
Őszintén kezdem elveszteni a fonalat hogy melyiket mikor érdemesLife is a game... The game is my life!
-
tacsk0
aktív tag
Jó lenne a ps5 mellé asszony meg tudna TVzni... de az ára miatt álom marad.
-
Amerigo57
őstag
Az Acer Predator X28 egész jól néz ki, az ára is elfogadható, az Acer XB280HK TN paneles 4K-s monitor utódja.
Link: -
törölt tag
válasz Komplikato #3 üzenetére
Biztosan VA, a termékoldal szerint is.
(Szerintem az AUO M430QVN02.2 panel van benne.) -
Komplikato
veterán
Mennyire biztos, hogy a 43"-os az IPS paneles megoldás? Több forrásban is VA panelt láttam.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
törölt tag
HDMI 2.1 csak a legnagyobbon lesz ezek szerint?
Kár ha így van, mert nekem 27-28"-ban kéne majd 2160p@120-as monitor. Az nem érdekes, ha gyorsabb, azt már úgyse veszem észre. Azután még egy integrált, vagy 100 watt alatti dedikált VGA-t szeretnék hozzá HDMI 2.1-gyel.
Van egy erősítő is a rendszerben, amit nem szeretnék másodlagos kijelzőként használni, mert azzal csak a baj volt eddig. Optikán meg az újabb hangformátumok nem mennek át. Ezért a HDMI.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Milyen jó, hogy most már egy nagy Oled TV árához képest kétszeres áron lecserélhetem a mostani ultrawide monitorom egy HDR képes nagyobb képfrissítésű monitorra...oh wait!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro VG270bmiix Gamer Monitor!27/IPS/75HZ/Freesync/1ms/ZEroframe
- Samsung S24R350FZR Monitor!24"/IPS/75hz/Freesync/
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest